dekooral Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Witam. Przymierzam się do wymiany serw w moim modelu. Padło na serwa firmy Corona ds939 mg. Jakie są Wasze opinie oraz spostrzeżenia na ich temat. Chciałbym je zamontować do modelu termiczno-rekreacyjnego. Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Możesz śmiało kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Ja również polecam. Kilka dość intensywnie eksploatuję i sobie chwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekooral Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Ok. Dzieki za odpowiedź. To teraz pozostaje tylko znaleźć gdzie będzie najtaniej i zamówić Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyś63 Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Dobra cena na Aliexpresie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekooral Opublikowano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Już zamówione na aliexpres. Potrzebowałem 6 sztuk. W polskim sklepie znalazłem max 3 sztuki. Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekooral Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Niestety moje zamówienie z aliexpres nie zostało zrealizowane. Na szczęście zwrócili mi pieniążki. A na nieszczęście muszę dalej szukać serw .Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek1989 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 ostatnio pisałem bezpośrednio do Corony pytanie odnośnie wymiarów orczyków i odpisali mi, że jeśli będę kiedyś jeszcze potrzebował ich serw, to mogę je zamówić wprost u nich. Nie wiem niestety jakie mają ceny. No i wysyłka raczej z Chin. W razie czego spróbuj napisać na sales@corona-rc.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub_K Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 W dniu 16.12.2020 o 19:23, dekooral napisał: Niestety moje zamówienie z aliexpres nie zostało zrealizowane. Na szczęście zwrócili mi pieniążki. A na nieszczęście muszę dalej szukać serw . Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka Są dostępne na hobbykingu w magazynie EU. Używam ich ostatnio dziesiątki na zmianę z 929MG i złego słowa powiedzieć nie mogę. Pytanie czy 6 Euro to cena ok dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekooral Opublikowano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Dziekuje za podpowiedz. Jeszcze z hobbyking nie zamawiałem. Cena jest jak najbardziej ok. Wieczorem spróbuję zamówić. Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Kiedyś też byłem zwolennikiem Coron 9XX, ale mam wrażenie, że znacznie lepsze jakościowo są E-Maxy ES09 i je sobie bardzo chwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekooral Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Witam. Chyba zaczekam aż corony tytułowe będą ogólnie dostępne u nas na rynku modelarskim. Na obecną chwilę zamówiłem dwa serwa bluebird BMS-115HV. Mam nadzieje ze bede zadowolony.Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Piotrze to są dobre serwa. Do tej pory kolega stosował je we wszystkich swoich modelach. Są to odpowiedniki (tańsze) do MKS 6100. Moim zdaniem są lepsze od Corony precyzyjniejsze nie mniej ciut droższe. W tej samej cenie można dostać ciut mocniejsze jeśli potrzebujesz. 125WV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Bardzo dobre te Blue Birdy. Ale to "HV" - to trochę na wyrost. Mam ich aktualnie z 10 w modelach... + 4 spalone... Na 5V - spoko, ale znacznie wolniejsze. Na 8V - 2 padły na stole podczas doregulowywania popychaczy klap a 2 padły w modelu podczas lądowania. Wylądowałem w wysokiej trawie i zeschnięte badyle dostały się pomiędzy klapy i lotki tak, że klapy nie potrafiły się zamknąć. Nim doszedłem i spostrzegłem co się stało - były spalone.... Ale kupiłem kolejne i latam na BEC-u 5,5V. - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi