chowane podwozie Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Poszukujemy tłumika do Super Tiger`a G 35 - 5,8 cm 3, jego zwłok,? tudzież członków , które z niego zostały , a nadają się jeszcze do reanimacji lub pobrania miary...May Day. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafvader Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Mam ten silnik Uwielbiam go. Jak jeszcze to aktualne to mogę pomiary i fotki tłumika jak najbardziej wkleić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chowane podwozie Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Bóg zapłać dobry człowieku...? skorzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafvader Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Mam jeden taki silnik w modelu i drugi jeszcze oryginalnie zapakowany pochwale się To jeszcze wersja ring ehhhh, aż szkoda że silniki żarowe tracą na popularności w modelarstwie. Mam jednak nadzieje że za pewien czas wróci moda na prawdziwe silniki spalinowe w modelach samolotów i wtedy taki silnik będzie jak diament w koronie. I pomiary tłumika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chowane podwozie Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Dziękuję za fatygę, mój jest starszego typu z inną głowicą, ma chyba ze 25 lat. Dziękuję za pomiary, coś pokombinuję...Pozdrawiam, Antoni P.S. samolot , którego nie słychać to UFO, ja wolę zapach i dźwięki...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi