johnyP51 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Elektronika siedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Cały czas do przodu, jeszcze podłączyć powierzchnie sterowe, kilka oznaczeń i w górę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Kilka oznaczeń i nie długo w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Jedziemy na oblot ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Oblot udany ? ogarnę filmik i się pochwale ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Najlepsza muzyka to muzyka silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 A czemu film niedostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Wiem, dlatego silnik słychać ? 14 minut temu, Grzesiek napisał: A czemu film niedostępny? Muzyczka youtubowi nie pasowała Projekt uważam za zamknięty ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zaliczone!!! Pięknie prezentuje się na niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 6 minut temu, japim napisał: Zaliczone!!! Pięknie prezentuje się na niebie. Dziękuje ? tez mi się podoba ? W dniu 27.11.2020 o 19:30, johnyP51 napisał: Założenia: 1. Udział w konkursie.✅ 2. Zbudować model taki, który może zbudować każdy minimalnym nakładem kosztów i bez zaplecza warsztatowego.✅ 3. Unikatowy w powietrzu.✅ 4. Musi latać. ✅ Myśle ze założenia spełnione, zgadzacie się? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Powiedz jakie ma właściwości lotne? z filmu to wygląda że jest bardzo czuły na lotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Gratulacje?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Właściwości lotne, tak jest czuły na lotki, ale spodziewałem się tego po tym jak widziałem jak u chłopaków z za oceanu lata. ogolnie nie jest prostym samolotem w pilotarzu, ma bardzo wysoka prędkość przeciągnięcia, nie lubi zakręcać, lubi za to zadzierać nosa, przy szybkim locie nabiera pokory do pilota i się słucha. Im wolniej tym trudniej ale bardzo przyjemnie. I na niebie naprawdę suuuuper wyglada Ale to oblot, jak się z nim zaprzyjaźnie (w latam), to będę mógł pewnie coś więcej powiedzieć. 9 minut temu, wojtek-a napisał: Gratulacje?! Dziękuje ? A tu taki filmik bez obróbki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Gratulacje za zakończenie w pierwszym etapie konkursu budowy modelu, w dodatku spełniającej wszystkie założenia. Oglądnąłem oblot i byłem miło zaskoczony, bo nie spodziewałem się, że będzie na tyle sterowny aby pierwszy lot zakończył się sukcesem. A tu pięknie latający model. Fajnie się oglądało ? Losowanie nagrody ogłoszę jak najszybciej. Formułę losującą w excelu już mam i jest opublikowana w regulaminie konkursu. Jedyne nad czym się zastanawiam to to, czy kombinować z losowaniem na żywo poprzez YT, czy w wersji bez udziału publiczności. Zapomniałbym, zasadnicze pytanie. Jak ma na imię tata, którego budowę relacjonowałeś? Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Tata ma na imię Jarek „Bąbel” (najlepszy tata świata) dziekuje ? p.s. Myśle ze można sobie YT darować ? I każdy napewno się ze mną zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 To super. Okazuje się, że nie doczytałem regulaminu konkursu, gdzie jak byk stoi że pierwszy etap kończy się 9-go stycznia, więc na razie czekamy. Może jeszcze ktoś zakończy budowę to będą większe emocje przy losowaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Na spokojnie ? A tym czasem wszystkiego najlepszego dla Wszsytkich w nadchodzącym roku, tyle samo lądowań co startów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Fajne ujęcie Podaj proszę dane: wymiary, wyposażenie, wage do lotu. Tak myślę, że jakbyście nie robili go na gładko, w sensie oklejania folią to był lepiej zachowywał się na małych prędkościach. Ewentualnie teraz można by poeksperymentować z turbulatorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi