Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grzesiek Opublikowano 28 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Marca Tam o kaucji 17 stron a tu biała kielbaska sie robi.Surowa i po sparzeniu. 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RomanJ4 Opublikowano 28 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Marca Fajnie, że coraz więcej osób robi wędliny samodzielnie udowadniając, że nie święci garnki lepią. Przynajmniej wiedzą co jedzą, nie mówiąc o satysfakcji. Ja 6kg swojej białej (surowa) zrobiłem już tydzień temu, część "normalną", część z indyka (córka nie może wieprzowiny). Jako, że robi się zazwyczaj więcej niż na same święta, to po osuszeniu pakuję po 3-4 pętka próżniowo i zamrażam. Zaręczam, że nawet po rozmrożeniu za pół roku są świeże jakby wczoraj zostały zrobione... z indyka, "normalna", osuszanie po nabiciu, Polecam kolegom którzy jeszcze tego nie robili spróbować, to na prawdę nie takie trudne. Wesołego Zająca! 5
Grzesiek Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Ja też pakuje próżniowo i mroże.Wędzoną mam jeszcze z jesieni tamtego roku.
RomanJ4 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Ostatnią paczkę białej w ubiegłorocznej wielkanocnej produkcji zjedliśmy 3 tygodnie temu. Smak jak świeżej... 1
Grzesiek Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca I popakowane próżniowo, oraz z jesiennego wędzenia. Szynka,schab i kiełbasa.
Rekomendowane odpowiedzi