robertus Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Wiecie, że od 30 kwietnia Paypal wprowadza opłatę za korzystanie konta w wys 50zł? Gdyby ktoś przeoczył. https://www.paypal.com/pl/webapps/mpp/ua/upcoming-policies-full https://www.paypalobjects.com/marketing/ua/pdf/PL/pl/ua-121620.pdf https://www.paypal.com/pl/smarthelp/article/czym-jest-opłata-za-brak-aktywności---faq4427 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Tak, przyszła takowa informacja na meila na końcu tamtego lub początku tego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 ja najrzadziej raz w miesiącu pacę coś pajpalem to raczej mnie nie dotyczy. Obrót generuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Market Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 A ja trzymam 0 na tym koncie i zasilam jak mam transakcję. To też mnie raczej nie dotyczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Ostanio jak zasiliłem konto to najpierw skasowali 21 zł za brak aktywności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Ja od dawna już płacę blikiem albo nawet payu w sklepach, nawet z chin. Właśnie skasowałem konto, nie mam głowy do pamiętania aby raz w roku coś przelać, kupić itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Moje konto też poleciało, z 2 lata nie płaciłem paypalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 To zamiast bawić się w doładowania, lepiej sobie kartę podpiąć. Odejdzie problem pamiętania o czymkolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 To już nie dla mnie. Poczytałem jeszcze opinii w Internecie i konta już nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Market Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 1 godzinę temu, a74BACK napisał: To zamiast bawić się w doładowania, lepiej sobie kartę podpiąć. Odejdzie problem pamiętania o czymkolwiek. Miałem przykre zdarzenie, że sklep wyświetlił na stronie kwotę 4$, a z karty pobrał 100$. I nie zadziałało 3D Secure. Bank zawalił z procesowaniem autoryzacji, więc kasę udało się odzyskać, ale nerwów i czasu gdy byłem pozbawiony dwukrotności tej kwoty nikt mi nie zwróci. Gdyby nie wpadka banku to nie pomógłby żaden chargeback. Unikam metod kartowych jak ognia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Mnie zaś pewien klient próbował oszukać na 400 ojro, złożył reklamację że otrzymał towar niezgodny z zamówieniem, po czym paypal zablokował mi całą kwotę na 30 dni. Mimo że jeszcze w tym samym dniu pokazałem im maila od kupującego, pieniądze miałem zablokowane przez miesiąc. Po odzyskaniu pieniędzy olałem ich i zlikwidowałem konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_io Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Ja już tez usunąłem po tej informacji. Orientujecie się tylko czy w hobbyking można kupić cokolwiek bez konta paypal z polskiego banku (ing) wpisaując np dane samej karty visa? nie próbowałem jeszcze. Zawsze Paypalem płaciłme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Można kupić bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi