Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mgr Opublikowano 1 Maja 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Jakiś czas temu wpadły mi w ręce skany dokumentacji Zefira... szkoda było by ich nie wykorzystać więc powstał model Rozpiętość 2,3 metra. Od projektu... Poprzez budowę.... Aż po oblot... Szczegółowa relacja na forum ADW: - projekt: http://forum.aerodesignworks.eu/viewtopic.php?f=8&t=1889 - budowa: http://forum.aerodesignworks.eu/viewtopic.php?f=20&t=1894 12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepcio Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Śliczności. Niewiele modeli tego szybowca widzi się na co dzień. Gratuluję wyboru ,konstrukcji i oblotu?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Tomek doprowadzil do perfekcji projektowanie CAD swoich szybowcow i ich budowe, Polskich konstrukcji. Przyjemnie sie to oglada, szczegolnie oczami inzyniera. Warto zobaczyc na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 W dniu 1.05.2021 o 18:47, mgr napisał: Jakiś czas temu wpadły mi w ręce skany dokumentacji Zefira... Ale piękny! I do tego w kompatkowy rozmiar. Wspaniały model wspaniałego polskiego szybowca. Gratuluje. Życze udanych lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 A oto mój egzemplarz. Trochę inny płat, czeka na oblot. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. milo Opublikowano 31 Lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Model po oblocie. Szczegóły na adw. Na zdjęciu Zefir , wygląd na dzisiaj?. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Piękne te Zefirki. Czy istnieje szansa zakupu modelu w wersji kit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi