Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert.pilot Opublikowano 28 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Kwietnia Poszycie kadłuba... zamiast nitów, będę miał śrubki😉. Muszę mieć dostęp do zbiornika paliwa i akumulatora. 5 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert.pilot Opublikowano 28 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Maja Witam. Troszkę do przodu... Znalazłem w czeluściach internetu fajny patent jako opaska na przewody paliwowe. Trzeba mieć przewód silikonowy trochę większej średnicy od przewodu, który będziemy zakładać. Odcinam około 5 mm, rozszerzam szczypcami i zakładam na ten mniejszy. Naprawdę dobrze to trzyma💪. Zakończyłem etap ze zbiornikiem i serwem gazu, więc zaczynam zabudowę kadłuba. 5
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert.pilot Opublikowano 29 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 Maja W tak zwanym międzyczasie powstaje pilot. Konstruktor we własnej osobie😁. 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert.pilot Opublikowano 30 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Maja Już wygląda fajnie💪 Na chwilę obecną waga z aku, silnikiem, serwami, elektroniką 4000g. 5 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert.pilot Opublikowano 8 Czerwca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 Czerwca Miało być tak pięknie a wyszło jak zawsze...🤬 Zaczynam mieć problem z nadwagą na ogon a chcę mieć pilota, więc musiałem podejść do tematu minimalistycznie. Pilot tylko do pasa... 8
Janekm Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Robert, Ja po cichu kibicuję Twojej budowie, model piękny:) Możesz zdradzić ile waży ten "półpilot"?
robert.pilot Opublikowano 11 Czerwca Autor Opublikowano 11 Czerwca 3 minuty temu, Janekm napisał: Ja po cichu kibicuję Twojej budowie, model piękny:) Dzięki😉 3 minuty temu, Janekm napisał: Możesz zdradzić ile waży ten "półpilot"? Na chwilę obecną 24 gramy, będzie jeszcze malowany ale też delikatnie "odchudzany" poprzez nawiercenia od spodu.
robert.pilot Opublikowano 21 Czerwca Autor Opublikowano 21 Czerwca Pierwszy raz malowałem figurkę😄😉. Jakoś wyszła. Malowane markerami. 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert.pilot Opublikowano 23 Czerwca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 Czerwca I jeszcze mikrofon musi być💪 6
robert.pilot Opublikowano Sobota o 17:27 Autor Opublikowano Sobota o 17:27 Witam. Ostatnio przy modelu prawie nic nie robiłem. Moja "modelarnia" w te upały zamienia się w piekarnik... Zaprojektowałem i wydrukowałem półkę na odbiornik i moduł oświetlenia. Dzisiaj wkleiłem. 1
Rekomendowane odpowiedzi