Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert.pilot Opublikowano 28 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Kwietnia Poszycie kadłuba... zamiast nitów, będę miał śrubki😉. Muszę mieć dostęp do zbiornika paliwa i akumulatora. 5 1
robert.pilot Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja Witam. Troszkę do przodu... Znalazłem w czeluściach internetu fajny patent jako opaska na przewody paliwowe. Trzeba mieć przewód silikonowy trochę większej średnicy od przewodu, który będziemy zakładać. Odcinam około 5 mm, rozszerzam szczypcami i zakładam na ten mniejszy. Naprawdę dobrze to trzyma💪. Zakończyłem etap ze zbiornikiem i serwem gazu, więc zaczynam zabudowę kadłuba. 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert.pilot Opublikowano 29 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 Maja W tak zwanym międzyczasie powstaje pilot. Konstruktor we własnej osobie😁. 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert.pilot Opublikowano 30 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Maja Już wygląda fajnie💪 Na chwilę obecną waga z aku, silnikiem, serwami, elektroniką 4000g. 5 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert.pilot Opublikowano Poniedziałek o 12:29 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Poniedziałek o 12:29 Miało być tak pięknie a wyszło jak zawsze...🤬 Zaczynam mieć problem z nadwagą na ogon a chcę mieć pilota, więc musiałem podejść do tematu minimalistycznie. Pilot tylko do pasa... 8
robert.pilot Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu Przymiarka kabiny i pilota💪 1
Janekm Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Robert, Ja po cichu kibicuję Twojej budowie, model piękny:) Możesz zdradzić ile waży ten "półpilot"?
robert.pilot Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu 3 minuty temu, Janekm napisał: Ja po cichu kibicuję Twojej budowie, model piękny:) Dzięki😉 3 minuty temu, Janekm napisał: Możesz zdradzić ile waży ten "półpilot"? Na chwilę obecną 24 gramy, będzie jeszcze malowany ale też delikatnie "odchudzany" poprzez nawiercenia od spodu.
Rekomendowane odpowiedzi