young Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 A po co on te uszy dorobił ? Myślę że "zrozumiałbym" empiryczne podejście latam bez, latam z uszami. Wybieram subiektywnie co mi bardziej pasuje. Co do malowania to podobne wzory ma mój szybowiec z top model podoba mi się:). Projektanta mogę zrozumieć:) skoro właściwości aerodynamiczne i wyważenie sie pogorszyły po tych zabiegach. Po co to piszę? Bo model widziałem ( 30 sek pilotowałem) i jest zarąbisty jak dla mnie - cud marzenie :)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudioTone Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Dzięki , że do mojego egzemplarza nie macie uwag ??? ale przynajmniej się Towarzystwo rozerwało, najbardziej podoba się mi klejenie obciążonej końcówki skrzydła na cienką tkaninę , kewlar został w torebce pewnie na inny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin83 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Tomek, tobie tez po uszach się dostanie. Za to ze za ładnie i czysto robisz Scalara. Podnosisz nam poprzeczkę.?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi