pacyfic_77 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Grzesiu, może klej do gwintów Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka
paweln7 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 42 minuty temu, Grzesiek napisał: Pany a w jaki sposób zabezpieczacie przy napędac te wszystkie końcowki skręcane i śrubę rzymską?Mogę dać kontry nakrętki ale lewej 2,5mm nie mam. Cieki drucik przewleczony przez oczka i otwór w środku śruby ( w ósemkę) załatwi sprawę 2
Grzesiek Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu Z klejem to jest taka sprawa ze nie zawsze pusci gwinty i możesz ukręcić. Uruchomiłem ster wysokosci już cały. Troche roboty z tym było aby wszystko poustawiać 2
paweln7 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Przenieś napinacze pod statecznik poziomy nie będą się rzucać w oczy
Grzesiek Opublikowano 46 minut temu Autor Opublikowano 46 minut temu 10 godzin temu, paweln7 napisał: Przenieś napinacze pod statecznik poziomy nie będą się rzucać w oczy Mi to nie przeszkadza Paweł, pozatym mam w orczyku otwor 2,5 na napinacz a w sterze 1,5 na snap. PS. Pany ile warstw kaponu trzeba położyć na koveral żeby nie buło tzw. sitka?Pierwszy raz robie tym materialem i jest kapitalny do układania. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi