Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. qba Opublikowano 16 Stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia https://www.youtube.com/@henrykbronowicki-fabrycznypilo/videos 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Te filmy to od zeszłego roku, od kwietnia można zobaczyć. Jak ruszali z 2 wydaniem książki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Dokładnie , filmy znakomite i książka również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Pan Bronowicki ma dar opowiadania, bardzo miło się go słucha. No i ma dystans do siebie, tak przynajmniej odbieram jego historie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 3 godziny temu, ali1983 napisał: Te filmy to od zeszłego roku, od kwietnia można zobaczyć. Jak ruszali z 2 wydaniem książki. Zgadza się, ja dopiero trafiłem a sądząc po wyświetleniach takich jak ja jest więcej. Wciągam codziennie po filmie albo dwa od niedzieli, słucha się tego super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 4 godziny temu, qpa napisał: Zgadza się, ja dopiero trafiłem a sądząc po wyświetleniach takich jak ja jest więcej. Wciągam codziennie po filmie albo dwa od niedzieli, słucha się tego super. Polecam kupić też książkę. Jest bardzo ciekawa , dobrze i lekko się czyta. Warta swojej ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 8 godzin temu, Ares napisał: Warta swojej ceny. 180zl to pikuś ? Pierwsze wydanie, gdy już nie było dostępne u wydawcy czy w sklepie, można było znaleźć w sieci po 2000zl! A ja mam oba wydania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Pierwsze czytałem. Czym się różni drugie od pierwszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 50 minut temu, ali1983 napisał: 180zl to pikuś ? Pierwsze wydanie, gdy już nie było dostępne u wydawcy czy w sklepie, można było znaleźć w sieci po 2000zl! A ja mam oba wydania ? To Ty prawdziwy fanatyk jesteś?? Ja mam drugie wydanie i bardzo mi się podobała lektura. Pewnie przeczytam drugi raz za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia W dniu 16.01.2024 o 16:56, qpa napisał: https://www.youtube.com/@henrykbronowicki-fabrycznypilo/videos Kuba, dzięki...znakomite odcinki historii naszego lotnictwa....ale.. nie uważasz ,że polityka i to mocno trąci ??? tak tylko pytam? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Polityką to trąci każde Twoje wtrącenie w prawie każdym poście Jacku, a nie opowieści pilota oblatywacza, nie rozumiem Twojego problemu i fiksacji na tym punkcie. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 29 minut temu, qpa napisał: Polityką to trąci każde Twoje wtrącenie w prawie każdym poście Jacku, a nie opowieści pilota oblatywacza, nie rozumiem Twojego problemu i fiksacji na tym punkcie. obejrzyj odcinek nr 3..dotyczący Irydy...warto to nie ja mam problem i fiksację ale Ty dla mnie EOT podzekowania podtrzymuje bo to znakomita opowieśc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2 minuty temu, d9Jacek napisał: obejrzyj odcinek nr 3..dotyczący Irydy...warto to nie ja mam problem i fiksację ale Ty dla mnie EOT Oglądam i widzę opowieści o lądowaniu w terenie przygodnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Ja nie piszę w temacie o kiełbasie politycznych wrzutek, wiec moja fiksacja ma dokładnie odwrotny zwrot do Twojej, nie wiem po co prowadzisz taką walkę, skoro doskonale rozumiesz o co mi chodzi, to jest forum modelarskie, a świat stoi otworem i możesz założyć własne forum modelarsko-polityczne i tam robić co i jak chcesz. Forum ma być odskocznią od dnia codziennego a nie kolejnym strumieniem politycznego szamba zakończonego kłótniami. ps zdradzę Ci Jacku taką tajemnicę, że wszyscy czytający tego posta mają dostęp do Internetu, i bez problemu jak będą chcieli mogą poczytać o polityce w dowolnym miejscu. Nie musisz ich wyręczać, dadzą sobie doskonale radę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2 minuty temu, ali1983 napisał: Oglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 9 minut temu, d9Jacek napisał: No tak, jest różnica. Odcinek i część. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 6 minut temu, ali1983 napisał: No tak, jest różnica. Odcinek i część. no własnie...czyli opowieśc wiarygodnego swiadka jak to ......no i ta powalająca produkcja 3o smigłowców rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Iryda klasy amerykańskiego A10. Dobre?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia W dniu 19.01.2024 o 00:23, robas69 napisał: Iryda klasy amerykańskiego A10. Dobre?. Nie ma co się śmiać. Amerykańskie towary i ich rzekoma super technologia to mit i ściema. Gdybyśmy odpowiednio potrafili zarządzać firmą i dopracowali projekt , Iryda mogłaby być naprawdę dobrym samolotem. No ale wyszło jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia A10. Wyspecjalizowany samolot do zwalczania czołgow i pojazdów opancerzonych produkowany prawie 10 lat w ilości ponad 700 egzemplarzy to mit i ściema? To czym jest Iryda, samolot szkolno-treningowy, który nigdy nie był czymś więcej niż ciągłym prototypem kolejnej wersji? Ty nie pamiętasz czasów kiedy upubliczniono ten samolot. To była okładka Wojskowego Przeglądu Technicznego bez żadnej informacji co to jest. A wyglądało to tak jak później latało. I nie ma co czarować rzeczywistości, że my byliśmy tacy wspaniali i nasze maszyny też, a tylko wszyscy byli przeciw nam. No i specjalnie przylecieli z NASA żeby brać wzór z naszego cuda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi