Gość Anonymous Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Czołem! Mam dwa pytania do kupujących w UnitedHobbies: 1. Czy wiecie może ile trwa w tym sklepie sprowadzanie przedmiotów? Chodzi mi o to, że jakiś tam silnik czy pakiet ma aktualnie stock = -8. Czy oni na bieżąco uzupełniają braki czy może raz na pół roku albo i rzadziej? 2. Czy można zrezygnować ze złożonego zamówienia, o ile jeszcze nie jest zapłacone? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 ad.1uzupelniaj magazyny dosc szybko... ad.2 mozna odwolac..jest tam jak wejdzisz w swoje zamówienie przyciska cancelled Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Witam serdecznie Mam pytanie, 3 dni temu zamowiłem na hobbycity pare produktów (serwa itd.) Od wpłaty przez paypal na konto hobbycity cały czas mam Payment status oznaczony jako Paid. Jak długo mniej wiecej taki status pozostanie i ile czasu z waszych doswiadczen to trwało. Prosze o zrozumienie ale pierwszy raz kupuje coś z poza polski. Dziękuje za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Sebarc jeżeli pisze "paid" to oznacza, że dostali pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 a mniej wiecej jak długo z waszego doswiadczenia taki status się utrzymuje? ja już go mam 3 dzień a tutaj czytałem na forum ze po 7 dniach paczki przychodzą, nawet jeżeli np. jutro ten status by sie zmienił to nie wierze ze ta paczka z hong kongu przyjdzie np. w 6-7 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 sprawdzić status zamówienie możesz w każdej chwili. pakowanie tow okolicy tygodnia czylijeszcze ze 4 dni poczekasz aż wyślą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 aha, dzięki za odpowiedz. A może ktoś z Was wie, czy w weekend w hong kongu (a dokładniej w UH - HC )wysyłają paczki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Z terminami na razie nie wiem bo czekam na paczke ale juz wiem ze warto sie zalogować ! Dlaczego ? Szukam pakietu .... znalazłem PolyQuest 1800 3S za 58.95 $ o dziwo po zalogowaniu (mam gold membera pomimo ze kupilem na razie pierdoly za jakies 30 $ a paczka jeszcze nie doszla ) cena spadła do ...... 39,37$ spory upust jak na jedno hasło do wklepania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 platinum member jest od wydanych ok 2000 zł, i znizki sa ok dwukrotnie wieksze niz na gold, ale jeszcze zalezy od przedmiotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 platinum member jest od wydanych ok 2000tys zł, i znizki sa ok dwukrotnie wieksze niz na gold, ale jeszcze zalezy od przedmiotu 2000tys zł ? Czyżby cały sklep trzeba było wykupić aby zostać Platinum memberem :devil: :lol2: :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 ja jestem platinum a wcale tyle nie wydałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Z tego co mi wiadomo to nie kwota wydana, ale ilość zamówień decyduje o byciu platynowym. Platynowym się stałem po przekroczeniu magicznej liczby 7 zamówień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 no z tym bym się pewnie zgodził. też gdzieś tak miałem. ale różnic w cenach nie widzę większych. bez logowania widzę cenę 80$ a jako platynowy mam cenę 78$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Różnica cenowa jest zależna od produktu. Zobacz dla przykładu cene przed i po zalogowaniu takiego SJM 400-Pro C Combo-Kit w/ (ESC+Motor)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 a ja zropbilem 2 zamówienia i mam gold ...i ceny czasami sa naprawde rózne.. nawet o 50% na korzyść gold... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 u mnie sie zmienilo gdzies miedzy 8 a 9 zamowieniem. Nawet bym nie liczyl ile bylo, ale konto na paypalu bez rozszerzenia ma ok 1940zl limitu na rok, no i ostatnio juz brakło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Jeśli to znaczy, że im więcej zamówień złożonych tym niższe ceny to powinniście bić się o klientów, którzy zrobili by zakupy za waszym pośrednictwem, a nie na swój rachunek. W takim razie rozpoczynamy casting!!! Kto zaproponuje mi lepsze warunki, to z jego konta zgodzę się dokonać zakupu!!! Czas castingu ograniczony do godziny 23:59... :devil: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Jeśli to znaczy, że im więcej zamówień złożonych tym niższe ceny to powinniście bić się o klientów, którzy zrobili by zakupy za waszym pośrednictwem, a nie na swój rachunek. W takim razie rozpoczynamy casting!!! Kto zaproponuje mi lepsze warunki, to z jego konta zgodzę się dokonać zakupu!!! Czas castingu ograniczony do godziny 23:59... :devil: :lol2: Ja jutro będę u nich składał zamówienie ... Niech mi tylko na karcie kredytowej okres rozliczeniowy dzisiaj zamkną. Jak naprawdę coś chcesz to daj znać na PRIV, a na terenie trójmiasta dostawa gratis :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 mysle powaznie o silniku benzynowym 26cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 mysle powaznie o silniku benzynowym 26cm o kurrr...naaaa...Ja w naiwności swojej myślałem że chcesz jakieś drobiazgi :rotfl: Z moim samolotem i akcesoriami to paczka będzie miała jakieś 5 kg. Ale co tam... Zatem jeśli serio jesteś zainteresowany, to daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.