kuba Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Też chcę takiego brata... I bynajmniej nie chodzi o znajomość angielskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Jak zaczniesz pracować Kuba to też będziesz miał takiego brata. Brata PIT'a :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Hehe no nie narzekam :wink: A teraz da się zmienić to(rodzaj przesyłki)?Już jest zapłacone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Da się chyba, ale kasy nie oddadzą. Jedynie dostaniesz upust na następne zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Nic nie zmieniaj - za pozno - nie da sie... A jak brat w Irlandii to nie dziwie sie, ze wzial najszybsza. Pytanie tylko kiedy wysla . Ja ostatnio tez wzialem najszybsza i owszem po wyslaniu 3 lub 4 dni i byla - tylko zapakowanie im zajelo caly miesiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Aha...miałem wcześniejsze zamówienie na 123$ ale odmówiłem bo nie było towaru wszędzie minusy i zrobiłem sobie nową liste :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 mammuth: może tego jakiegoś produktu nie było??I czekali aż dojdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 To czego nie mieli kupilem tutaj (3 razy drozej - ale pierdoly to byly) - reszta byla na stanie - a nawet zaznaczylem, ze jesli czegos jednak nie ma to aby wyslali to co maja bezzwlocznie, a z reszta sie dogadamy... Kilka maili poszlo - grzecznych najpierw - pozniej jeden mniej grzeczny i TA-DA paczke wyslali next day - otrzymalem ladnego maila z przeprosinami i, ze oni tacy zajeci bo swieta... niewazne - wszystko mialem w lapkach pare dni pozniej - bo mialem przesylke najszybsza - gdybym mial czekac kolejne 2-3 tygodnie to bym chyba zmienil hobby W koncu to hobby jest dla cierpliwych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 No ponoć dla cierpliwych :wink: ale ja już czekałem od 27.01 i dziś zamówiłem se na nowo i już mam status że zapłacone a wcześniej nie miałem...mam nadzieje że długo nie będę czekać... P.S Ten sklep powinien sie rozbudować ale poważnie bo maja tysiące zamówień i jakby sie powiększyli to mieli by jeszcze więcej a tak to trochę sie na nich narzeka...tak sie mi wydaje :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 W zakładce poczty masz wyjaśnione wszystko. EMS idzie najszybciej dlatego najdroższa. Moja nadana jako Air Parcel wysłana 1 lub 2 lutego w kraju była już 7 lutego. Inna sprawa to to kiedy ja ją otrzymałem. A moja zwykla rejestrowana wyslana 16.02 a w domu 19.02 i co powiecie? To najszybsza przesylka jak do tej pory jaka mialem. Mialem tez przypadek ze zamowilem zeczy ktore byly na minusie.Spokojnie da sie to odkrecic.Wystarczy napisac maila i albo zrezygnowac z czesci zamowienia albo cale anulowac i zamowic co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Jak sie zamówiło i zapłaciło PayPal to zawsze można anulować,no chyba że już wysłali...oni po prostu oddają kase bo to jest kasa wirtualna.Ja tak właśnie dziś zrobiłem i oddali :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Zauważyłem coś dziwnego w tym sklepie. Przed zalogowaniem do sklepu ładowarka IMAX B8 kosztuje $110.70 http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5606 Po zalogowaniu kosztuje $114.30 :shock: Czy może ktoś to sprawdzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 olo, rzeczywiście! Zgadza się :shock: Ale jajo. Kanciaste i z kolcami... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A pisza - zaloguj sie aby otzrymac najlepsze ceny :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Dzięki Paweł,już myślałem że to z moim kontem coś nie tak Wrzuciłem na próbę do koszyka ale cena dalej $114.30. Jaja se robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 No to kupcie bez logowania się :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Jeszcze lepiej - ja widzę po zalogowaniu się cenę 117$.... Chyba im sie pokręciły ceny dla poszczególnych "user level" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 O Żesz .... :evil: a do tej pory patrzyłem na ceny bez logowanie sumowałem i po zalogowaniu w ciemno brałem myśląc że jeszcze będzie taniej i coś zostanie z kwoty założonej do zakupów..... Chyba ze ta ich "promocja" inaczej to jest doliczanie kosztów paypal itp. Ale wcześniej nie zauważyłem czegoś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ale to proste dlaczego tak się dzieje. Nie na darmo mówi się "...Chińczycy nie gęsi i swój rozum maja". Poprostu zgapili nasze promocje gdzie nie ktore towary droższe są niż bez lub przed promocją. :lol2: Mój silnik po zalogowaniu nadal jest 10$ tańszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ale wiecie dlaczego ta ładowarka jest droższa?Bo jak nie to ja sie jakoś dowiem(napisze do nich)nie lubię jak sie mnie w wała robi lub kogoś :twisted: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.