Eugeniusz Opublikowano Piątek o 19:15 Opublikowano Piątek o 19:15 Rewelacyjny efekt końcowy. Piękne wykończenie. Komora silnika wygląda efektownie, BRAWO.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano wczoraj o 11:25 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 11:25 Witam Pajęczynę trzeba było rozprzestrzenić dorobiłem tłumiki drgań linek ,trzeba będzie je maznąć farbą dorobiłem zawieszki do słupków miedzy skrzydłowych na czas transportu oraz uruchomiłem oświetlenie jjjjjjj.mp4 CDN 9
paweln7 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu Witam Parę godzin grzebania a niewiele widać , podłączyłem odbiornik dorobiłem mocowanie odbiornika i trzech anten . dorobiłem parę pierdół CDN 1
f-150 Opublikowano 38 minut temu Opublikowano 38 minut temu Paweł ja nie jestem upierdliwy 🤪 ale te stójki są za wysokie.
Grzesiek Opublikowano 21 minut temu Opublikowano 21 minut temu Też tak mi sie wydawało ale nie jestem spec od makiet.
paweln7 Opublikowano 16 minut temu Autor Opublikowano 16 minut temu 9 minut temu, f-150 napisał: Paweł ja nie jestem upierdliwy 🤪 ale te stójki są za wysokie. Wojtku to jest wielki sukces że widzisz go zmontowanego w całości jako samolot " PRZYPOMINAJĄCY " PWS-26 , niewiele brakowało a oglądał byś film z płonącymi kawałkami drewna które miały przypominać samolot . O podjęciu dokończenia budowy zadecydował tylko jeden walor tej kupy balsy sklejki i listewek ROZMIAR oraz to że uwielbiam dwupłaty . Dlatego relacje umieściłem w dziale "modele spalinowe " PS " Prezesowi " pokazywałem różnice między Planami modelarskimi 67 i egzemplarzem z MLiA w Krakowie to był lekko zdziwiony Ja twierdzę że jak zamknę jedno oko a drugie zmrużę to model przypomina PWS-a
Rekomendowane odpowiedzi