mecenas Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Grzesiu, kurcze, taki fajny model ale malowanie wg mnie nie do przyjęcia, zwłaszcza w porównaniu z oryginałem na zdjęciu😥. Wcześniej myślałem że to wina aparatu ale niestety nie. Niemniej model super no i świetnie lata. Gdybyś w przyszłości chciał poprawić to malowanie, to służę pomocą, zwłaszcza że mieszkamy niedaleko. 2
Grzesiek1 Opublikowano 26 Czerwca Autor Opublikowano 26 Czerwca Wiem. Jak wjechałem na lotnisko to sam się przeraziłem:) ale to jest do uratowania. Pewnie w zimę coś zmienię. Teraz nie mam czasu za bardzo;) w każdym razie jest to w planach. 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grzesiek1 Opublikowano 25 Sierpnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 Sierpnia Bryzka coraz lepiej mi siedzi pod kciukami;) krótki film z lotu wieczorkiem https://youtu.be/IPWLxhuZed8?si=rjwP-ZXwaO7t8MeT 6
Andrzej Klos Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października Kolejna stracona Polska szansa na sukces... 1 1
pietrku Opublikowano 27 Października Opublikowano 27 Października Bardzo ciekawe filmy. Kilka spraw wyjaśniają. Zwłaszcza początek pierwszego. Jedna rzecz mi się się tam tylko nie zgadza. Ale nie dotycząca ściśle samego samolotu, bardziej Hydeparkowa.
Grzesiek1 Opublikowano 14 Grudnia Autor Opublikowano 14 Grudnia Udało się wytłoczyć szyby boczne. Dziękuję Panu Henrykowi S. W Bobrownikach podpowiedział, że trzeba w załamaniach wywiercić kopyto np. 1mm wiertłem. Brak pomysłu na dalsze wykonanie. Myślałem żeby wstawić jakieś zdjęcie i przykleić. Ostatnio okazało się, że bryza będzie mieć większą siostrę;) c295 1:7 jeszcze jestem w trakcie rysowania. Ale nie wytrzymałem i wyciąłem oraz okleiłem przód. 3
Rekomendowane odpowiedzi