Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grzesiu, kurcze, taki fajny model ale malowanie wg mnie nie do przyjęcia, zwłaszcza w porównaniu z oryginałem na zdjęciu😥.

Wcześniej myślałem że to wina aparatu ale niestety nie.

Niemniej model super no i świetnie lata.

Gdybyś w przyszłości chciał poprawić to malowanie, to służę pomocą, zwłaszcza że mieszkamy niedaleko.

• Lubię to 2
Opublikowano

Wiem. Jak wjechałem  na lotnisko to sam się przeraziłem:) ale to jest do uratowania. Pewnie w zimę coś zmienię. Teraz nie mam czasu za bardzo;) w każdym razie jest to w planach. 

• Lubię to 1
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo ciekawe filmy. Kilka spraw wyjaśniają. Zwłaszcza początek pierwszego. Jedna rzecz mi się się tam tylko nie zgadza. Ale nie dotycząca ściśle samego samolotu, bardziej Hydeparkowa.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Udało się wytłoczyć szyby boczne. Dziękuję Panu Henrykowi S. W Bobrownikach podpowiedział, że trzeba w załamaniach  wywiercić kopyto np. 1mm wiertłem.  

Brak pomysłu na dalsze wykonanie. Myślałem żeby wstawić jakieś zdjęcie i przykleić.  

Ostatnio okazało się, że bryza będzie mieć większą siostrę;) c295 1:7 jeszcze jestem w trakcie rysowania. Ale nie wytrzymałem i wyciąłem oraz okleiłem przód. 

IMG-20241109-WA0005.thumb.jpeg.473235b379d3e1227c8e67e73a3079ce.jpeg

20240927_220638.jpg

• Lubię to 3
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.