mecenas Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Grzesiu, kurcze, taki fajny model ale malowanie wg mnie nie do przyjęcia, zwłaszcza w porównaniu z oryginałem na zdjęciu😥. Wcześniej myślałem że to wina aparatu ale niestety nie. Niemniej model super no i świetnie lata. Gdybyś w przyszłości chciał poprawić to malowanie, to służę pomocą, zwłaszcza że mieszkamy niedaleko. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 26 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Wiem. Jak wjechałem na lotnisko to sam się przeraziłem:) ale to jest do uratowania. Pewnie w zimę coś zmienię. Teraz nie mam czasu za bardzo;) w każdym razie jest to w planach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grzesiek1 Opublikowano 25 Sierpnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Bryzka coraz lepiej mi siedzi pod kciukami;) krótki film z lotu wieczorkiem https://youtu.be/IPWLxhuZed8?si=rjwP-ZXwaO7t8MeT 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Super, wliczajac ladne ladowanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października Kolejna stracona Polska szansa na sukces... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 27 Października Udostępnij Opublikowano 27 Października Bardzo ciekawe filmy. Kilka spraw wyjaśniają. Zwłaszcza początek pierwszego. Jedna rzecz mi się się tam tylko nie zgadza. Ale nie dotycząca ściśle samego samolotu, bardziej Hydeparkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi