Skocz do zawartości

Polska drożyzna vs sprzet od pana Wuu

eze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam!

Wiecie może jak wygląda sprawa zamówienia trochę mniejszego motorka? Np. taki ASP FS61. Mają tabelkę z wykazem silników i jest tam wyszczególniony, ale nie mogę znaleźć w sklepie. Jeżeli ktoś mógłby podpytać czy jest taka możliwość i jaka jest cena to byłbym bardzo wdzięczny. Skusiłbym się chętnie na taki silniczek, ale ta 80-tka to trochę dużo..

Opublikowano

obawiam sie ze to moze byc blad sprzedajacego. jezeli faktycznie kosztuje 20$ to ja bym nawet 10 zamowil i odsprzedal potem jakiemus z naszych tanich sklepow :rotfl: .

moze warto zamowic jak najszybciej, zanim sie zorientuja. musza sprzedac za cene taka jaka jest.

Gość Anonymous
Opublikowano

No trzeba się dowiedzieź jak to jest z wysyłką, czy wogóle można się dogadać na wysyłkę lotniczą, bo jak się sprawa ma z kontenerem na statku, to nie mam pojęcia. Narazie nikt mi nie odpisał. Pewnie u nich jeszcze ciemno :)

Opublikowano

Jezeli te silniczki mają taką cenę to ja także mam ochotę na zakup. Kupię sobie dwa egzemplarze. Jestem gotowy pokryć solidarnie część kosztów przesyłki. W razie czego to proszę o kontakt. Jak znam Modelarzy, to zaraz utworzy się "komitet kolejkowy" i wszystko załatwi :lol: . Nie zapomnijcie o mnie :*

A.C.

Gość Anonymous
Opublikowano

meteor: 3

strejla_u: 3

diem: 1 ?

cy-kada: 2

slawekmod: 3

Mareq: 2

KRUUP: 1

alansiu123: 2

Artek: 1

pablomaks2: 2

laminat: 2

AndrzejC 2

jano: 2

Marek24: 2

blupop: 1

Ładziak: 1 - 2

Krzysztof 4

Konrad 1

pikasiak 3

TomekP 1

motyl 3

instruktor 2

pppd 2

RAZEM jak do tej pory: 46

Opublikowano

strejla_u, Podejmujesz sie tego zakupu dla wszystkich??

Jak nie to moge sie podjąc rozmów i ewntualnego zamówienia.

Jak bedziesz pytał to pytaj o 60 szt. bo pewnie i tak jeszcze ktoś dojdzie a i ja pewnie ze dwa bym wziął.

Gość Anonymous
Opublikowano

KRUUP, Jeśli możesz, to podejmij się tego zadania, jak coś to chętnie pomogę. narazie to wprawdzie napisałem maila o koszty wysyłki (a nawet dwa) i nic poza tym. No i prowadzę aktualny rejestr ludzi którzy są zainteresowani. Nawet nie wiem, czy szef zrozumie coś z tego maila co mu napisalem, choć starałem sie jak najbardziej poprawnie się wyrażać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.