Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 25 Listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 Listopada Kolejny model z mojej listy . Dzisiaj otrzymałem przesyłkę z wycinanką . Zobaczymy w trakcie montażu jak spasowane są elementy. Plan montażowy bardzo dokładny. Przeszklenie kabiny mogło by być lepsze, laminat maski kiepski. To takie uwagi na pierwszy rzut oka . 11 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 29 Listopada Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 Listopada Przymiarka przodu kadłuba i od razu znajduję kilka błędów utrudniających montaż. Ja sobie zn nimi poradziłem bez problemu , ale tak być nie powinno. 5
paulusr Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Zasiadam i obserwuję. Czeka na mnie TA 152 1:4 z tej firmy. Ale to dopiero za jakiś czas. Silniczek fajny. EME są spoko. Skrzydło jest jednoczęściowe?
Lucjan Opublikowano 29 Listopada Autor Opublikowano 29 Listopada Płat składa się z dwóch skrzydeł łączonych rurą średnicy 25 m.m. i przykręcany jest do kadłuba śrubami. Może zrobię go w całości ... 1
kkdarch Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Miałem cheć na Corsarza 1:5 ale trochę drogo wychodziło.Za taką kasę takie kwiatuszki🥺. Gwiazda się klania dla tej foczki a nie dwusów.
Rekomendowane odpowiedzi