Skocz do zawartości

siemens schuckert d3 1/3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem model na żywo i przygotowanie tego drewna przez Arka i pasowanie trochę onieśmiela. Bezbłędna robota choć zestaw miał kilka zagwozdek.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Super robota. Możesz napisać coś bliżej o tej tkaninie, tzn gdzie kupiłeś, cena itd. Czytałem na RP o niej.

Opublikowano

tkaninę kupiłem razem z zestawem od firmy one3rckit, koszt to coś około 24 euro za metr bieżący, ale biorąc pod uwagę jej szerokość 150 cm to nie ma dramatu. wygląda jak koverall ale nie jest pognieciona bo na rolce od spodu pokryta jest klejem kanalikowo. Bardzo ładnie się układa i bardzo dobrze przykleja, w porównaniu z oratexem dużo bardziej plastyczna, dużo lepsze trzymanie powierzchni klejonej i niższa temperatura żelazka, nie powinno przekraczać sie 170 stopni.

Teraz szukam firmy która mi ją pomaluje w lozenge, bo by mi sporo roboty odeszło. Są gotowe tkaniny z lozengą ale ceny troche przewracają

Opublikowano

Cześć. 

Super to wszystko wygląda, tempo też wysokie ( chociaż do Piotra Ci jeszcze trochę brakuje 🙂 ).Arku, odnośnie malowania Diacov-a ,to zalecają malowanie lakierami na bazie PUR bo są elastyczniejsze od innych farb. Pozdrawiam i kibicuję.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.