Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jędrek Opublikowano Poniedziałek o 12:07 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Poniedziałek o 12:07 Witam Jakiś czas temu rozpocząłem budowę oldtimera Pacific Ace , konstrukcja z 1941 r. Po dłuższej przerwie wróciłem do budowy. i przymiarka w całość 19
zbjanik Opublikowano Poniedziałek o 12:32 Opublikowano Poniedziałek o 12:32 Jędrzej- no cuś pięknego! Rewelacja.
zbjanik Opublikowano Poniedziałek o 15:51 Opublikowano Poniedziałek o 15:51 Ale bardziej "aerodynamiczniejszy".
safari28 Opublikowano Poniedziałek o 17:57 Opublikowano Poniedziałek o 17:57 Świetna robota a jakim motorkiem go napędzisz🙂
jędrek Opublikowano Poniedziałek o 18:51 Autor Opublikowano Poniedziałek o 18:51 Dzięki Koledzy, niemam motorka z epoki ale mam OS Maxa 46LA (niebieski) i taki zamontuję. Z większym śmigłem o małym skoku będzie OK. 1
rkrzysztof Opublikowano wczoraj o 06:46 Opublikowano wczoraj o 06:46 Tutaj aż się prosi jakiś mały czterotakt.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jędrek Opublikowano 23 godziny temu Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 godziny temu Trochę fotek jeszcze 7
jędrek Opublikowano 21 godzin temu Autor Opublikowano 21 godzin temu 8 minut temu, mirolek napisał: Sterowanie tylko ogonem? ms Tak, tylko ster kierunku i wysokości no i gaz. Oryginał miał tylko sterowanie sterem kierunku. 1
rkrzysztof Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Stare czasy, to i proste sterowanie. Tak to kiedyś bywało, że sukcesem było wywieranie jakiegokolwiek wpływu na trajektorię lotu.
Krzysiek67 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Piękny model i piękne wykonanie, jak z resztą wszystkich Twoich modeli Andrzeju. Patrzę trochę z zazdrością bo kiedyś też chodził mi po głowie, nawet plany wydrukowałem, ale ostatecznie nie doczekał się realizacji. Czym będziesz go pokrywał ?
jędrek Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu 4 godziny temu, Krzysiek67 napisał: Piękny model i piękne wykonanie, jak z resztą wszystkich Twoich modeli Andrzeju. Patrzę trochę z zazdrością bo kiedyś też chodził mi po głowie, nawet plany wydrukowałem, ale ostatecznie nie doczekał się realizacji. Czym będziesz go pokrywał ? Dzięki 🙂 Taki model to tylko japonem, chyba żeby zdobyć materiał jakim były pokrywane modele w swoich czasach🙂.
jarek996 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 12 godzin temu, rkrzysztof napisał: Tutaj aż się prosi jakiś mały czterotakt. Moze mu cos znajdziemy jakiegos open rockera?😉 Andrzej, wystarczy ENYA 35 4C, czy za mala?
jędrek Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu 3 godziny temu, jarek996 napisał: Moze mu cos znajdziemy jakiegos open rockera?😉 Andrzej, wystarczy ENYA 35 4C, czy za mala? A masz coś takiego na zbyciu? Albo trochę większe.
jarek996 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Wieksze, to klasyczne, otwarte, stare OS FS (60). Tego na 100 nie mam, ale sa dostepne tu i tam. Z Enya, to musze pogrzebac, ale boje sie, ze jak chciales LA 40, to ENYA 35 moze byc za "wiotka". Prosze bardzo, calkiem przyzwoita cena: OS FS 60 4 Takt Motor SAITO ENYA Webra in Bayern - Hohenpeißenberg | kleinanzeigen.de OS FS 60 - smigla 12x6, 13x5,5 . Waga: 560G LA 40 wazy 270G Pozniej pogrzebie w ENYAch. ENYA 35 wazy tylko 345G 35404c02.jpg Ten bylby jeszcze lepszy, ale raczej NIE uciagnie:Modellmotor HP 21 VT in Baden-Württemberg - Neckargemünd | kleinanzeigen.de No i jeszcze jest stary FS 40 (Pre SURPASS) OS Max FS 40 4-Takt Motor mit Propeller und Motorträger in Bayern - Wildflecken | kleinanzeigen.de OS Max FS40 Viertakt Modelmotor in Sachsen-Anhalt - Stapelburg | kleinanzeigen.de No , a jerdnak jak NIE cztersuwa, to moze przynajmniej cis starego z dwusuwow: ENYA SS 40 Modellmotor Motor RC in Hamburg-Nord - Hamburg Hohenfelde | kleinanzeigen.de Sprawdzilem. ENYe 35 (z otwarta klawiatura) ma ze 3-4 szt, ale wszystkie sa nowe. Mysle, ze ten przedzial cenowy Cie nie interesuje. Moglbym natomiast sprzedac Ci jedna ENYe 46 4C, ale klasyczna. Ma lekko ulamane mocowanie silnika (jest przewiercone w inne miejsce), aale poza tym sprawna. Oczywiscie sruba i podkladka pod smiglo jest (brak na zdjecviu) i rurka wydechu tez (zdjecie z innego silnika). Moze klawiatura zamknieta, ale nie ma klasycznego tlumika i chodzi tez fajnie. Jesli jestes zainteresowany, to wal na PRIVa. Nie bedziemy handlowac tutaj 😉
Rekomendowane odpowiedzi