japim Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Uaktualniłem listę zgłoszonych pilotów. http://www.aircombat.pl/przemek/zgloszenia_esa.htm A gdzie reszta Wrocławia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Nowy update listy pilotów. Modelarnia ArtBemu zapowiedziała kilku zawodników. Do tego czekamy na Wrocław. Czyżby tylko Piotrek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Coś jest nie tak.O 18.24 wysłałem zgłoszenie trzech zawodników z Wrocławia na zawody ESA i jeszcze nie doszło?Chyba serwer jest na Alasce!!! :rotfl: Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Do mnie doszło 18:25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 no to ładnie jest szansa,że będzie nas ponad 20 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 będzie gęsto w powietrzu Wygląda na to że wpadnę z Papą Smerfem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 będzie gęsto w powietrzu fascynujący może być finał B jeśli do niego dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 fascynujący może być finał B jeśli do niego dojdzie We Wrocławiu nie dotrwałem bo mnie Piotrek ubił w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 We Wrocławiu nie dotrwałem bo mnie Piotrek ubił w finale To nie tak :mrgreen: ja się przetrymowywałem lekko a tu coś/ktoś nadleciał/o no i... Marcin przecież wiesz, że niechcący :wink: Proszę tylko niech Daniel nie pisze, że go w finale B rozbiłem... Mógł mnie tak nisko nie gonić. Co wy mi tu taką złą opinie robicie potem mnie w Warszawie do zawodów nie dopuszczą i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Proszę tylko niech Daniel nie pisze, że go w finale B rozbiłem... Mógł mnie tak nisko nie gonić. No dobra. nie napiszę, że przeżyłem 3 rundy kwalifikacyjne i finał i dopiero w finale B Twój stalowo - tytanowy potwór pożarł go na przekąskę. :wink: Kadłub sklejony, ale ster wysokości jakoś dziwnie mały jest teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Przypominam, że jutro mija termin zgłoszeń. Oczywiście jak ktoś przyjedzie na żywca na zawody to też jakoś to przebolejemy. Jakby co to jest nas 21: http://aircombat.pl/przemek/zgloszenia_esa.htm Wygląda na to, że będą 3 rundy w każdej kolejce po 7:) Zapowiadają też piękną pogodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 tytanowy potwór pożarł go na przekąskę. Nieeee... No jak się goni 30 cm nad ziemią to poporstu trzeba uważać na kopczyki kretów i na te same zwierzątka który wyszły się przewietrzyć :mrgreen: Mój model był z przodu więc w TYM wypadu stal i tytan nie mają nic do gadania. Wczoraj skończyliśmy "spawać" Ki wygrane we Wrocławiu. P S pospawane ze stali, betonu(oczywiście zbrojonego),tytanu i innych jakich tam chcecie elementów waży 358g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jakby co to jest nas 21: no ładnie to trzeba będzie sprawdzić czy taśemek starczy, na oko powinno być z 80, dobrze że Janek zaoferował pomoc w klejeniu bo samemu, to by mnie ................ niedziela zastała :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Proponuje zapytać Wodza skąd brał takie ładne tasiemki na zawody we Wrocławiu :wink: Może ktoś w warszawie też jest w stanie takie wykonać. Skidan wsiadaj z Robrafem w auto i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A ja ugotowałem sobie MIGa i nie dam rady go zrobić Ale wpadnę towarzysko-organizacyjnie PS. oczywiście z glajtem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A ja ugotowałem sobie MIGa i nie dam rady go zrobić przyznaj się że się boisz :devil: PS- miło będzie Cię poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A ja ugotowałem sobie MIGa i nie dam rady go zrobić Nie chce Ci sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 meteor, KRUUP, no może i misię nie chce bo mam co naprawiać, gdybym nie oparł go o żarówkę to bym polatał chętnie z wami a tam to nie mam czasu na naprawę :/ a szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Skidan wsiadaj z Robrafem w auto i do zobaczenia Strasznie się napaliłem na te zawody. Nawet miałem zaklepane miejsce w busie z Wrocka. Mogę załatwić urlop w piątek, ale w sobotę MUSZĘ przyjść do roboty na 22:00. I tu pojawia się problem. Bardzo prawdopodobne , że nie zdążę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ale w sobotę MUSZĘ przyjść do roboty na 22:00 ...weż 1 dzień urlopu na żądanie - to sie należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.