Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim.

Miałem już wcześniej konto na tym forum jednak nie mogę się do niego zalogować tak więc mam na imię Mariusz i jestem ze Słupska.

Modelarstwem interesuje się praktycznie od dziecka co trwa już ponad 30 parę lat 😎 obecnie jestem prezesem Stowarzyszenia RC GRYF Modele Zdalnie Sterowane 😉 

Moje zainteresowania to obecnie głównie modelarstwo RC ale dalej buduje modele z plastiku, drzewa czy papieru. 

Buduje również statki zdalnie sterowane od podstaw.

No i to chyba by było tyle o mnie 😃 więcej można zobaczyć na stronach RC GRYF Modele Zdalnie Sterowane 😉 

Przy okazji chciałbym zaprosić wszystkich miłośników modelarstwa na II FALĘ MODELARSKĄ która odbędzie się w Ustce w dniach 14-15 czerwca 2025

Zapisy do konkursu modelarskiego oraz sama wystawa jest darmowa 🙂 więcej szczegółów na stronie Facebook FALA MODELARSKA lub www.osir.ustka.plNiebieskiNowoczesnyDniMiastaPlakatA3_20250511_134045_0000.thumb.png.f7ba98e0aef36b6dd37000ade93a3105.png

• Lubię to 1
  • temat został zablokowany
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.