endriuRC Opublikowano Środa o 07:14 Autor Opublikowano Środa o 07:14 11 godzin temu, japim napisał: Pokaż Andrzej jak wyglądają Nakajimy z założonymi maskami. Na ten moment jeszcze maski nie zakładałem. Musze je najpierw wylaminować z kolorem w formie. Pytanie do osób oglądających moją relację. Czy chcecie, abym nagrał film z laminowania skrzydła i kadłuba? 1
Ares Opublikowano Środa o 16:08 Opublikowano Środa o 16:08 Jestem za wszelką aktywnością w twoim wątku👍 Kręć.
japim Opublikowano Środa o 16:57 Opublikowano Środa o 16:57 9 godzin temu, endriuRC napisał: Na ten moment jeszcze maski nie zakładałem. Musze je najpierw wylaminować z kolorem w formie. Pytanie do osób oglądających moją relację. Czy chcecie, abym nagrał film z laminowania skrzydła i kadłuba? Absolutnie tak. To wiedzy tajemna. Sam mam w planie jeden z moich projektów 3d przerobic na negatyw - wydrukowac forme do kadluba I skrzydeł I bazując na tej wiedzy popełnić swój laminat. Ale to za jakiś czas jak ogarnę garaż. Bo w bloku nie mam możliwości. Drukarka tak nie paskudzi jak laminat.
endriuRC Opublikowano Czwartek o 16:57 Autor Opublikowano Czwartek o 16:57 Przez weekend wylaminuje skrzydła kadłub nakręce filmy i spodziewajcie się pierwszych produkcji na JuTube 3
Rekomendowane odpowiedzi