Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Ares napisał:

Fajnie ,że złapałeś bakcyla na budowanie a nie tylko na samo latanie. No skoro tak postanowiłeś to dobrze ale z jakością akurat w kombacie to bym nie przesadzał bo to co pokazujesz jest naprawdę ok.

Forma na płat : ciekawa sprawa ,ale moim skromnym zdaniem najszybciej i najtaniej zrobisz płat metodą worka lub styro +fornir czyli to co już robiłeś i znasz.

Ale testuj , próbuj i rozmyślaj bo na tym to wszystko polega i cała przyjemność w tym właśnie.

Tak tą metodą worka + styro będę teraz robił cały czas. Ale mam możliwość zrobić formę na skrzyde więc dlaczego by nie spróbować? Lubię to, co robię. Pomimo iż czasami dostaję szału.

Ale szybko mi przychodzi i buduje dalej. 🤣🤣 

22 minuty temu, mirolek napisał:

Często lepsze jest wrogiem dobrego dlatego sprawdzaj i testuj poszczególne zmiany.

ms

Chce mi się popróbować coś co kiedyś uważałem za nie możliwe do produkcji w moich rękach. Aż nie spróbowałem i bariera pękła

Opublikowano
23 minuty temu, endriuRC napisał:

Ale szybko mi przychodzi i buduje dalej. 🤣🤣

To normalne , każdy tak ma . Ale bez wysiłku nie ma satysfakcji więc widocznie tak musi być. 

A czasem coś nie wychodzi i trzeba od nowa robić element i też tak bywa. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.