Paweł karwowski Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Panowie, gdzie kupić pożadne okulary do latania. Sami wiecie że mało brakowało na MP Włocławek i bym model załatwił przez słońce.Dlatego prośba gdzie szukać dobrych gogli? Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Amadi Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Zarówno ja, jak i większość pilotów Imac z Europy latają na okularach firmy XG. Ja mam wersję medium, ale teraz wybrałbym dark, bo jednak są trochę za słabe w ostrym słońcu. 1
Ares Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 3 godziny temu, Paweł karwowski napisał: Panowie, gdzie kupić pożadne okulary do latania. Sami wiecie że mało brakowało na MP Włocławek i bym model załatwił przez słońce.Dlatego prośba gdzie szukać dobrych gogli? Pozdrawiam Polecam okulary Arcica S 355 A Elbrus. Albo Gog Mistral. Kupiłem obydwa modele i szczerze polecam pomino dosć wysokiej ceny warte są swoich pieniedzy. Przede wszystkim posiadają filtr UV 400 i polaryzacje więc lata się super komfortowo .Na silne słońce Arcitica o stopniu zaciemnienia 4 są idealne a Gog Mistral kat.3 są nieco jaśniejsze wiec są idealne na latanie w poźne popołudnie. Komfort jest niesamowity :zero refleksów czy rażenia i przede wszystkim bezpieczeństwo bo okulary zabezpieczają nas przed szkodliwym promieniowaniem Uv. 1
Rekomendowane odpowiedzi