kamillo Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Bardzo dobra robota, podoba mi się! Gdzies już widziałem taki wzór na twoim modelu, pozdrawiam 👋 1
enter1978 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu W dniu 18.01.2026 o 20:32, kamillo napisał: Bardzo dobra robota, podoba mi się! Gdzies już widziałem taki wzór na twoim modelu, pozdrawiam 👋 Tak , podobnie oklejana była extra 91" , cos pozmieniam ale będzie faktycznie dość podobnie. Do modelu mam już szybę , ale jeszcze nie wklejona na kabinkę. Natomiast wagowo model wychodzi nieźle , ja np myślałem że mi sie waga zepsuła , ważę skrzydło i skrzydło z lotką , zawiasami itp waży 200g dzwonie do Krzyśka że coś mi waga źle waży i niech zważy swoje , oddzwania i mówi że faktycznie chyba cos z wagą mam nie hallo bo jego skrzydło waży 170g No ale jego nie było kompletne tam chyba nie ma kieszeni, stabilizacji , a moje ma wszystko prócz folii. Folia wiele wagi nie doda , kadłub przytył po oklejeniu 60g a na skrzydło pójdzie mniej folii to zakładam że oklejone skrzydło nie przekroczy 240g
Rekomendowane odpowiedzi