Skocz do zawartości

Czy można na aliexpres kupić oratex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli już wybierzesz to upewnij się, że to nie transparentna. Transparentna nie w sensie, że "przezroczysta" tylko, że widać pod nią całą konstrukcję modelu. Mam i taką, mnie to wkurzało strasznie ale jeśli Tobie to nie przeszkadza to OK. 

Opublikowano
Godzinę temu, Grzesiek napisał:

Koveral mam.Pracowalem z nim przy RWD 10

Możesz też pójść w inną stronę i kupić poszewkę poliestrową w pasmanterii :) 

Technika krycia jak Koverallem, ale jest ciut lżej (kwestia jeszcze gramatury jaką byś kupił) i nieco trudniej (gorzej się napina).

Opublikowano

Nie kombinuj bo kupisz taniej jakiś poliester , a potem będziesz musiał wszystko usuwać. Ja nie wspominałem o gładkiej folii tylko "płóciennej", że jest też transparentna pod którą widać całą konstrukcję drewnianą. 

Niestety minęły już czasy gdy za 80zł kupisz całą rolkę 60x200cm 🙂

• Lubię to 1
Opublikowano

alternatywą może być diacov 1000, sam używam. To tkanina poliestrowa pokryta od spodu klejem, nakłada sie jak zwykłą folię żelazkiem, napina sie genialnie jest symetryczna, nie trzeba zamykać porów jak w koveralu. Można od razu malować. no i jest szerokości 150 cm

0c4e187c-cfac-45ad-a935-94de63296ac2.jfif

tu akurat ster kierunku w kolegi fw 190

fw 190.jfif

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.