balcerseb88 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zobacz sobie w jakiem sklepie modelarskim w necie np. modele.sklep.pl czy to takie trudne ?? Sa to groszowe sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 A jaka ta guma ma być ? 1x1, 2x1, 3x1 itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Ty musisz kupic pierscien gumowy nie gume na metry a srednica zalezy juz od cieciwy twojego plata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zdecydowanie polecam ci zestaw szerokich 1cm gum modelarskich po 3 sztuki na lewą i po 3 sztuki na prawą stronę (a dokładniej to na krzyż) Krychol,szukaj w modelarkich sklepach, nie w pasmanteri ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 klamizerstwo> żart -SŁOWNIK GWARY MIEJSKIEJ POZNANIA.Dla nie wtajemniczonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 klamizerstwo> żart -SŁOWNIK GWARY MIEJSKIEJ POZNANIA.Dla nie wtajemniczonych. Eeeeee... Pierwsze słyszę - co ze mnie za Poznaniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 No to jak bym mógł prosić to czy mógł by mi ktoś wskazać która to guma z tego sklepu bo to jest sklep do którego jeżdżę tramwajem: http://sklep.modelarnia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 http://modele.sklep.pl/product_info.php?cPath=32_78_77&products_id=524 nie z metra tylko na wymiar. Idziesz do sklepu i prosisz o gumę do mocowania skrzydeł o cięciwie... i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Aha ok dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Oto foty tymczasowe modelu (nie są dobrej jakości bo to z komórki): Jeszcze zrobić skrzydło i w górę ale mówię z górki muszę znaleść jakiegoś dobrego pilota Mam też pytanie na temat skrzydła: -jak zamontować w nich serwa (na jedną lotkę jedno mini serwo)? -czy zrobić zastrzały czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Brawo Krychol. Masz ladniejszy model od mojego.No i w lepszym stanie technicznym. Moje gratulacje. Beda z Ciebie ludzie,oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Dzięki za pochwałę :oops: Mam jeszcze pytanie na temat aku do odbiornika: -czy może być przymątowany na seme gumi czy lepiej na wcisk pomiędzy gąbki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jak masz możliwość to daj na gąbki. Poza tym mam wątpliwości co do podwozia. Jakoś tak cherlawo wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 No fajnie wygląda! A co do pytań to : 1 serwo z lotkami na całej długości skrzydła. Bez zestrzałów. Skrzydło w wersji do nauki ze wzniosem i profil płasko wypukły Skrzydło jak się już wylatasz - proste i profil semi wypukły lub symetryczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jak to 1 serwo standard? Ja mam 2 mini i raczej tak zrobię jak mówiłem bo standarda nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ja mam 2 mini i raczej tak zrobię jak mówiłem bo standarda nie mam To po co pytasz skoro i tak zrobisz po swojemu? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Co to za serwa? Obyś nie zamordował modelu już w tym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Krystian, mówiłem Ci parę razy na gg żebyś założył jedno serwo standard.U mnie po kraksie małą spalinką serwo mini wypluło wszystkie zęby z przekładni. Kraksy pierwszą spaliną są nieuniknione, jeżeli już tak bardzo uparłeś się na serwa mini to kup odrazu kilka trybów na zmianę do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 OK nawet lepiej ale czy zwykłe serwo np. conrada może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Dowolne serwo "standart" nawet to Tower Pro za 32 zeta co są często na allegro. W moim trenerku siedzi Hitech 325. Edit: Zerknij oczko niżej do wątku kolegi z jego pierwszym trenerkiem . Przy okzaji wiele się dowiesz i zobaczysz http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?p=31168&sid=77033bfc7448a2dbd1299c19538010f5#31168 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.