robas69 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 nigdy nie zaklniesz i nikt wokol Ciebie ?Nikt z nas święty nie jest, ale akurat określenia, o których mówimy, wcale w tym filmiku wystąpić nie musiały. Żeby podkreślić dramaturgię nie trzeba rzucać mięsem, tym bardziej, że Pawel66 ma 16 lat, a z forum korzystają jeszcze młodsi. To, że większość nastolatków używa w tej chwili k-wa jak przecinka, to nie znaczy, że jest to normalne i nie musimy tego tutaj tolerować :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Skupcie się chłopaki ... i Panowie na Katanie z Artexu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 wlasnie... a katana powoli powstaje z martwych; paczka przyszla, kadlub juz prawie poskladany, zastanawiam sie tylko czy nie przelozyc ze starej czesci ogona; ster kierunku i wysokosci sa cale. Skrzydla uda mi sie naprawic tak wiec bede mial 2 komplety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Panowie powiedzcie mi gdzie macie ustawiony SC w swoich katanach. Na dźwigarze skrzydła :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 na początek będzie o.k. ale potem pewnie dasz 1-1,5cm za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 To od razu dam te pół centymetra za rure. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 rura jest za dzwigarem, wiec 1cm za dzwigarem chyba na rure wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 witam wszystkich milosnikow konstrukcji artexu spiesze doniesc ze katana ma sie dobrze i w trzeciej inkarnacji otrzmala wlasnie nowy wystroj. Jako ze spodnia czesc mi sie bardzo podobala nie zmienialem jej zbytnio za to gora zostala zmodyfikowana. Po poszukiwaniach tematu przewodniego w celu uhonorwania niesmiertelnego charakteru samolotu spodobal mi sie motyw feniksa powstajacego z popiolow. Tak to wyglada na dzisiaj. kabina dostanie nowe wyklejenie na bialo i calosc sie bardziej polaczy. Dzis oklejonym juz na skrzydlach i ogonie modelem wykonalem rundke nad lotniskiem. Mi sie podoba. Koszt foli i wyciecia takiego ornamentu to kwota rzedu 80LPLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Śliczna Ja bym nie zmieniał koloru kabinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Dla mnie też bomba. Uznanie za kolorystykę modelu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 a tak wyszla na gotowo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ładna... Szczena opada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Bardzo interesujący motyw. Robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 to jeszcze kilka fotek z goscinnego oblotu Boogiego: wnioski; 1. chyba dodam obrys do srebrnej czesci ornamentu na skrzydlach 2. model przewazony na dziob, zalozymy baterie 4S, jakies 2600mAh; pozbede sie balastu z dziobu a i model bedzie bardziej akrobatyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Bardzo ciekawy wzór, mimo że wygląd katany kompletnie mi się nie podoba, jest po prostu brzydka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
* Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Najładniejsze oklejenie Artexowej Katany jakie kiedykolwiek widziałem a trochę ich widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Kabinki nie zmieniaj , jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 "*", aż tak się siebie wstydzisz czy poszukują Cię służby specjalne całego świata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Ta Katana bardziej przypomina od góry Raven'a, a od dołu japoński myśliwiec z II wojny światowej, ale ogólnie jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikfer Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 wypierdziaszcze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.