witold_pi Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Tak , sprawa wyjaśniona (wreszcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Cześć, wznawiam prośbę o pomoc w nagłośnieniu Pikniku! Wcześniejsze oferty pomocy jak na razie wsiąkły... Napewno jest tu pewną przeszkodą, społeczna działalność w tym względzie. Funduszy na to nie mamy ale w organizacji Pikniku działa wielu Kolegów za zwykłą satysfakcję zrobienia czegoś dla innych. Może się jeszcze ktoś zgłosi tak byśmy mieli prządne nagłośnienie dla nas i dla publiczności. Dzięki! Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Hurra! Paweł Borkowicz dotrzyma danego słowa. Tylko sam niestety nie będzie mógł przyjechać. Kto jedzie z okolic Wrocławia, by mógł ten sprzęt ze sobą zabrać? Bardzo proszę o kontakt! Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojo Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Panowie szukam wolnego miejsca w pokoju w Hotelu szkoły szybowcowej. Czy ktoś mnie przygarnie? Oczywiście płacę koszty. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Jutro o tej porze będę już na Zarze! Zyczę wszystkim szerokiej drogi i do zobaczenia na Pikniku! Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 literówka w plakacie "najmłoszych" ale teraz to już i tak nic nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Jak tam po pierwszym dniu? Ta burza to było lekkie zaskoczenie Na którą jutro najlepiej się wybrać? Kiedy będą najlepsze pokazy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Na którą jutro najlepiej się wybrać? Kiedy będą najlepsze pokazy? Jeżeli nie będzie niespodzianek to 11.00 - 17.00 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Czesi będą w niedzielę też, na pierwszej stronie jest napisane, że tak, ale wole się upewnić ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HANS Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 FOTORELACJA .. reszta poźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Więcej, WIĘCEJ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HANS Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 na pikniku Żar czeska grupa przygotowała przepiękny pokaz , niesamowity realizm, http://www.modellshow.cz/index.htm za organizacje jak widać na fotkach odpowiedzialnych jest kilkadziesiąt chyba osób pokaz zrobił na mnie ogromne wrażenie.. zreszta pewnie nie tylko na mnie bo zdaje sie jeżdżą z nim po świecie:) kilkanaście makiet kolo 2,5m do 3m rozpiętości w powietrzu , wybuchy ogień... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=mDBHp-OuZN8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Więcej więcej widać, że sporo makiet, a akrobaty jakies były ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam Ehh..., szkoda gadać. Miałem w tym roku jechać ale... Zawsze w rodzinie coś musi się wydażyć i pokrzyżować plany. Dobrze, że chciaż mogę pooglądać fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Piknik ekstra, tylko niestety w sobotę i piątek pogoda niezbyt dopasowała :x . Dziś w niedzielę przynajmniej bez zmian, czyli bez upału i ulewy naprzemian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Więcej więcej widać, że sporo makiet, a akrobaty jakies były ? Pod tym względem cienizna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam Z fotografi można wnioskować, że szybowcy jak na lekarstwo a tych w locie to nic. A gdzie fotki RWD 6 Henryka S. z tego forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 A gdzie fotki RWD 6 Henryka S. z tego forum?A wygrzebcie sobie..sa tu gdzies posrod ponad 1000 fotek GALERIA I GALERIA II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Ktoś zna może tytuły utworów wykorzystywanych podczas pokazów Great War Flying Circus?? Akrobatów było bardzo mało, szybowców także I chyba bardzo dobrze bo to można było co roku zobaczyć ( zwłaszcza akrobaty które dla widza mogą być nudne - każde takie same i robią to samo w powietrzu... ). Taki piknik jak w tym roku wydaje mi się o wiele ciekawszy i atrakcyjniejszy niż w latach ubiegłych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruta82 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Niech ktoś powie czy ta makieta HOWK-a MK.100 Latała.Wspaniała replika chciałem to zobaczyć w locie ale się nie doczekałem.Może jest jakiś filmik tego cuda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.