Vegasser Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Masz na pewno tyle kasy ile trzeba? Ja tak miałem, gdy paru zł mi brakło. Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041X przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKuba1414 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 mam cztery razy tyle ile potrzebuje, karta to Visa Electron - może z tym problem? Może to być wina tego że jest to karta tzw. płaska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba123 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Kiedyś miałem podobny problem i okazało się że miałem ustawiony limit transakcji na zbyt niskim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKuba1414 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Właśnie patrzyłem na limit transakcji, czym jest płatność kartą odległościowa? bo jeśli to to to jestem pacan że tego nie zmieniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek1989 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 mam cztery razy tyle ile potrzebuje, karta to Visa Electron - może z tym problem? Może to być wina tego że jest to karta tzw. płaska? To może być problem. Nie wiem jak teraz, ale dawniej ta karta nie pozwalała na płatności w internecie. Zadzwoń do banku, powinni wiedzieć. Ja używam karty Visa Classic. Wypukła, debetowa, działa bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Tak,tą kartą nie zapłacisz przez neta. Miałem coś takiego kilka lat temu i był ten sam problem. Dlatego założyłem PayPal co likwiduje problem "płaskiej" karty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKuba1414 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Właśnie udało mi się nią zapłacić Problem był właśnie z tym limitem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodi Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Witam. Może temat wałkowany tysiąc razy za co przepraszam. Powiedzie co jest bardziej opłacalne zakupy z HK-EU czy HK-Global i czy to sa duże roznice? I jakie sa średnio cenny za przesylki np. o.5 kg ,1kg ,1.5kg Mieszkam obecnie w Niemczech to jak zakupie z HK-global to pewnie na 100 procent clo i vat dostane? i na pewno już taniej nie wyjdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Jak duze rzeczy to z eu, jak jakieś małe piździawki to z inter Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodi Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Przesylki z tego co wyczytałem placi się od kg czy obietosc tez ma znaczenie, bo planuje kupic roznego rodzaju drobiazgi , folie jaki i silnik regulator i może pakiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Czy ktoś się logował do HK przez paypal? Ja to zrobiłem , karta obciążona, zamówiemia nie ma na mojej stronie zakupów a chińczyki nie odpowiadają na maile? Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek1989 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 spróbuj na czacie. Zazwyczaj byli dość pomocni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 z czata odsyłają na zgłoszenie mailowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodi Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Ja logowalem sie na hk potem robilem zamówienie placilem pp.de ktore mialo srodki na kacie bo nie chce miec polaczonego z karta platnicza. Wszystko przyszlo jak zamowione w ciagu tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 kolejny czat zakończył się sukcesem paczka jest w warszawie w upsie z adnotacją, że brakuje pełnomocnictwa do odprawy celnej????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Kee? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Sorry, moja żona tak mówi jak się dziwi Pierwsze słyszę o takich pełnomocnictwach na paczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekK Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 kolejny czat zakończył się sukcesem paczka jest w warszawie w upsie z adnotacją, że brakuje pełnomocnictwa do odprawy celnej????? UPS jak i DHL odprawiają w SWOJEJ agencji celnej. Powinni przysłać Ci pełnomocnictwo do podpisu i odesłania by mogli za Ciebie odprawić ( podpis - skan - odesłać ) - oni pracują jako agencja i to jest po prostu wymagane. Ja na przykład złożyłem pełnomocnictwo stałe w DHL i już mnie nie męczą o to za każdym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 dzięki, szukałem formularza online ale nie znalazłem :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.