Skocz do zawartości

pełnometrażowe filmy związane z lotnictwem

kuba r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy widzieliście te filmiki nie jest to pełnometrażowy film jednak też związane z lotnictwem.

Dla przykładu podam 1 z odcinków mojego ulubionego samolotu.

Bardzo fajnie opowiedziana Historia samolotów nie tylko P-47 ale i kilku innych.

Eski

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

"Prywatna wojna Murphy,ego" czyli Murphy,s War z Peterem O,Toolem. Polecam szczególnie scenę z pierwszego startu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A hicior lat siedemdziesiątych BITWA O MIDWAY ,

wartka akcja, kupę lotnictwa pokładowego, byłem na nim chyba z 6 razy w kinie.

Opublikowano

wy nie znacie klasyki

HELL'S ANGELS !

kto zna ten wie, kto nie zna niech dotrze poczyta i obejrzy zapewniam takiego lotniczego kina nigdy nie widziałem!

Opublikowano

"Mirror Wars" "BAT-21" "Przeciwko bogom"

Edit. Już nie ta pamięć: "Eskadra Hornet", czeski "Tmavomodry Svet", polski przedwojenny "RAPSODIA BAŁTYKU" z 1935 r,

Opublikowano

"Jeszcze raz Pearl Harbor" - i scena jak dwa Tomcaty bawią się z Zerami

"Ogniste ptaki" jak AH64 wykorzystano do walki z kartelem narkotykowym (tłukły się nawet z Darkenami)

"Śmierć w słońcu" (lub pod innym tytułem "Prosto w słońce")

"Bitwa o Midway"

Opublikowano

Janusz Meissner : "Szkoła orląt" , "Trzy diamenty". Polecam też serię książek o wspomnieniach, też sporo o lotnictwie. Mi się bardzo podobały. Ale dokładnego tytułu nie pamiętam, nie chcę Cię wprowadzić w błąd. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.