AndrzejC Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Piotrek link do reportażu o Tobie zamieściłem na ogólnopolskim forum FSR http://www.fsrv.wroclaw.pl/forum/viewtopic.php?f=7&t=1038 Niech i łodkarze też to obejrzą Wg mnie jesteś WIELKI!! i wygrasz. Jestem o to spokojny Andrzej Ciechański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Cieszę się, że temat Piotrka został poruszony na forum. Dla chcących pomóc podaję poniżej dane Fundacji, która pomaga w zbiórce pieniędzy przeznaczonych na leczenie Piotrka: 1% podatku: nazwa OPP-Fundacja "Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową" numer KRS -0000086210 dane szczegółowe-Piotr Miszczyk 543 oraz: konto na darowizny imienne fundacja "Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową" ul.Bujwida 42 50-368 Wrocław 11 1160 2202 0000 0001 0214 2867 tytuł wpłaty Piotr Miszczyk 543 Uważam, że wszelkie komentarze są tu zbędne. Każdego kto chce i może pomóc proszę o wpłatę 1% z podatku, nic nas to nie kosztuje. Pieniądze zebrane na w/w kontach w całości są przekazywane tylko i wyłącznie na leczenie Piotrka. Wszystkie inne wydatki są finansowane przez Jego Rodziców. Jak wszyscy wiemy NFZ nie finansuje za wiele badań, które są niezbędne, a zarazem kosztowne. Fundacja ta gwarantuje wsparcie finansowe nawet przy nawrotach choroby. Mam nadzieję, że nie będziecie obojętni i wspólnie pomożemy. Piotrek pozdrawiamy Ciebie i Rodziców! Trzymajcie się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Podbijam temat aby nie zniknął w gąszczu innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksionc Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ja też trzymam kciuki za Twój sukces-grunt to pozytywne myślenie. Ja przechodziłem coś takiego 5 lat temu i udało się. Nie interesowałem się jeszcze modelarstwem, ale miałem marzenie żeby wyzdrowieć i zostać pilotem. Jak wszystko się uda, jeszcze w tym roku zacznę kurs na szybowce i spełnię marzenie. Ty też dasz radę! Jeszcze nie jedne zawody wygrasz! Jak czegoś się bardzo chce i się do tego dąży to prędzej czy później się to osiąga. Wierz mi, wiem co mówię. Zgadzam się z kolegą wojcio69. Wierzymy w Ciebie Wszyscy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Piotrek nie poddawaj się i walcz, z chorobą jak i na zawodach. Pamiętaj chcieć to móc, a że ty chcesz to wygrasz w obydwu walkach ( i tego ci życzę) PS. Rodzice już się dowiedzieli gdzie ma trafić 1% podatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Zakłady pracy zaczynają wydawać PIT'y a temat prawie zniknął w tłumie innych. Jeszcze raz podbijam temat i zachęcam do pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Piotrku - pomimo tego że jestem starszy od Ciebie - oddaje Ci pełen szacunek.. Podziwiam i życzę sukcesów na obu frontach.. Pozdrawiam, Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecisko69pl Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Piotrze. Też trzymamy (razem z krecik1994pl i całą rodziną) kciuki za Ciebie !!! P.S. do moderatorów - czy można poprosić o przyklejenie tego tematu (przynajmniej do końca kwietnia czyli terminu rozliczenia z fiskusem)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Dziękujemy Wszystkim za wsparcie a obsłudze forum za przyklejenie tematu. Piotrek 10 dni po trudnej operacji neurochirurgicznej( inplanty kręgosłupa) a kilkanaście godzin po zdjęciu szwów wystartował w zawodach ESA wygrywając je w obu kategoriach ZDECYDOWANIE pokonując przeciwników. >>>>WYNIKI.<<<< Teraz mimo czekającego go dalszego leczenia, z niecierpliwością czeka na następne zawody.Tym razem EUROCUP ACES w Warszawie. [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Ja nie wiem, czy to jest senst pisać rzeczy oczywiste, ale chyba nie wytrzymam... Po przeczytaniu postów o tych zawodach, aż nie wierzyłem własnym oczom... Brawo Piotrek, pogratulować takiego samozaparcia iiii wszystkiego - nie sposób wymienić tych wszystkich pozytywów Oby tak dalej - POWODZENIA :!: :!: :!: i jeszcze raz BRAWO :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witam. Brawo Piotr. Twój hart ducha powinien być stawiany za wzór dla wszystkich cierpiących. Powodzenia, odniosłeś wielkie zwycięstwa. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witam Piotrze! Szczere gratulacje i pokaż europejczykom a potem całemu światu kto jest mistrzem. P.S. A czy koledzy z forum rozliczyli się już z PIT'ów? 1% podatku: nazwa OPP-Fundacja "Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową" numer KRS -0000086210 dane szczegółowe-Piotr Miszczyk 543 oraz: konto na darowizny imienne fundacja "Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową" ul.Bujwida 42 50-368 Wrocław 11 1160 2202 0000 0001 0214 2867 tytuł wpłaty Piotr Miszczyk 543 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Koledzy. Piotr jednak walkę przegrał. Wczoraj został pochowany... Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Koledzy. Piotr jednak walkę przegrał. Wczoraj został pochowany... Andrzej http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=32195&start=0 wiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekONY Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Jako osoba niejako "nie w temacie" może i jestem "niegodny" zabierania głosu. Ale przykro i zarazem dopingująco jest czytać posty w tym temacie. Większość z nas żyje z dnia na dzień nie widząc sensu. A tutaj chłopak chodź na zakręcie swojego życia potrafił w bólu znaleźć sens. Tacy ludzie dają siłę nam zdrowym. Spoczywaj w pokoju kolego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.