tomekRC Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 naprawdę piękna maszynka ...pozazdrościć .;] ile trwa czas zrobienia jednego GTM -a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Proponuje założyć nowy watek o silnikach GTM w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz1992 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 jezeli sie niemyle jest to turbinka(ta na dole)do turbosprezarki sterowaniej wydechem spalin??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 moim zdaniem to też dobry pomysł może tomek podzieli sie z nami jak robi te GTM -y . Poszczególne etapy budowy pozdrawiam to taki mój pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_K Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Proponuje założyć nowy watek o silnikach GTM w odpowiednim dziale Dobry pomysł Przemek Jeśli to Was zainteresuje, to chętnie podzielę się z Wami informacją i postaram się przybliżyć ten temat na tyle, na ile sam go znam. Pytajcie w jakimś nowym wątku. Mam również sporo zdjęć, to będzie łatwiej. Nie wiem tylko, gdzie taki wątek miałby się znaleźć. Ani to silnik benzynowy, ani elektryczny, nawet dwutakt, czy czterotakt by się do takiego nie przyznał :-). Słowem takie "niewiadomo co" i trudno to gdzieś umiejscowić :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_K Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Idąc za radą Przemka, otworzyłem nowy wątek na temat silników GTM TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 witam i ja pochwale sie miejscem pracy i narzędziami zgromadzonymi do tej pory ;p sorki za mały bałagan ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 bałagan to żaden problem -można posorzątać ,ale na co Ci w modelarni takie narzędzia ( np"dwie gumówki") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 bałagan to żaden problem -można posorzątać ,ale na co Ci w modelarni takie narzędzia ( np"dwie gumówki") nie rozumiem ?? jakie gumówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 instruktor napisał/a: bałagan to żaden problem -można posorzątać ,ale na co Ci w modelarni takie narzędzia ( np"dwie gumówki") nie rozumiem ?? jakie gumówki Gumówki to szlifierki kątowe :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 szczerze mówiąc nie kupowałem ich bo są na warsztacie od dłuższego czasu .. do pełnego kompletu narzedzi potrzebuje jeszcze imadło modelarskie , ściski . szlifierkę stołową , komplet wierteł do drewna / skalpel a tak to wszystko mam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Witam ale na co Ci w modelarni takie narzędzia ( np"dwie gumówki") A depron czym będzie ciął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Witamale na co Ci w modelarni takie narzędzia ( np"dwie gumówki") A depron czym będzie ciął? brakuje tylko palnika acetylenowego chociaż depron to trudny materiał... sprzęt fajny, a są jakieś zdjęcia samego pomieszczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 może sie uda zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuu1 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 witam A o to mój warsztat jak to można tak nazwać :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 To może i ja pokaże moje królestwo "modelarnie". Jest teraz po wprowadzeniu (zaadaptowane moje domowe biuro) i umeblowaniu. Ciężkich i brudnych prac raczej robić nie będe mógł (to w garazu) ale dłubać i składać jak najbardziej. To na dole w pudełkach to literatura Więcej zdjęć tutaj http://ledag.fotosik.pl/albumy/414378.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekP Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Prawie jak sala operacyjna.. Tylko kolor się nie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Mirek to modelarnia czy laboratolium? A gdzie twórczy bałagan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Mnie tez się o wiele milej, i latwiej pracuje przy czystym stanowisku, kiedy mam posegregowane materiały i narzędzia, dlatego się nie dziwie powyższemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 l"atwiej pracuje przy czystym stanowisku," no to poszlifuj trochę balsy , to już nie będzie czyste stanowisko.Sprzątniesz i na drugi dzień będzie podobna warstwa pyłu. Co wcale nie oznacza że nie należy sprzątać :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi