meteor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 a kto teraz przejmie funkcje prezydenta ?Zgodnie z konstytucją, Bronisław Komorowski.
wojcio69 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam Przy podejściu do lądowania zwiększył moc silników chcąc zwiększyć pułap i zaczął zawracać. Przy zawracaniu zachaczył lewym skrzydłem o wierzchołki drzew. Roną na ziemię i się "rozsypał" a następnie wiele elementów samolotu zaczęło się palić. Nikt nie przeżył katastrofy. Na pokładzie samolotu był polski prezydent z małżonką (CNBC). Jakkolwiek by na to nie patrzeć jest to wielka trgedia na Polski i Polaków. Wyrazy współczucia dla rodzin. EDIT: Potwierdzone przez TVN24 - na pokładzie były 132 osoby. Nikt nie przeżył.
wojcio69 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam Straciliśmy kilku "znaczących" polityków, przyjdą nowi - oni tak mają ... Szkoda że nie leciał z nimi ktoś z ZUS albo US ...Ertman gdybym był moderatorem to za ten tekst dostałbyś krawat za 5 punktów.
El-Diablo Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ertman skasuj swój post - tak wypada
Barlu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ja mam dziwne objawy po tym, nie będę mówił jakie Jedyne co, to martwi mnie Sajgon jaki nastanie w kraju przez jakiś okres (większy Sajgon, niż był, jak mówiono) ElDiablo, każdy ma prawo do swojego zdania. Mi jest szkoda pilota [*], najważniejszy ginie, najmniej o nim mówią
upgrayedd Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Potwierdzone przez TVN24 - na pokładzie były 132 osoby. Nikt nie przeżył. Ja cały czas słucham polsatu i tam mówią, że 87 osób było na pokładzie... [*]
Wojtass_nt Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Współczuję bardzo niedorosłego spojrzenia.
madrian Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 TVN pokazuje właśnie zdjęcia z miejsca wypadku. Masakra. Poza kilkoma fragmentami ogona i jakiś resztek kadłuba, nic nie zostało.
Danielstol Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Widziałem film z katastrofy :shock: [*]
kamil_rc Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 podaj linka do tego filmiku. BEz komentarz[*]
Grzechu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ertman, pokazujesz jak bardzo masz to gdzieś i jak logicznie myślisz, bez emocji. A prawda jest taka, że pierwszy byś ryczał gdyby to była Twoja rodzina, a każdego kto mówi jak Ty chciałbyś zaszlachtować. W tym tłumie w Katyniu czy gdziekolwiek indziej też byś odważył się takie wnioski powiedzieć? Sądzę, że nie. Jesteś Polakiem to przemilcz to, nikt nie każde żałobę mieć, ale warto czymś usta zapchać i trochę szacunku oddać dla innego człowieka. Każdy jest chojrakiem dopóki własna du*a twardo i bezpiecznie siedzi.
Malker Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ja cały czas słucham polsatu i tam mówią, że 87 osób było na pokładzie...Włącz na TVN 24. Pokazywali materiał filmowy z miejsca katastrofy. Chyba to widzieliście już? Ertmana post pozostawię bez komentarza...
milo Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Nie ważne jacy politycy z jakiej opcji przedewszystkim to byli ludzie i nasi rodacy . Wielka tragedia.
Paweł R Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Jantar jak się rozbiła to szczątki zbierali kilometrami a tu żadnych szczątek nawet kawałka ubrania Żadnych ciał, żadnych karetek?
upgrayedd Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Włącz na TVN 24. Na Polsacie też już mówią o 132 osobach :cry:
Barlu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Tak, pasuje w sumie po tytule :roll:
Wojtass_nt Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Żadnych ciał, żadnych karetek? Przy takim uderzeniu to będą tylko szczątki. Karetki nie były potrzebne :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.