meteor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 a kto teraz przejmie funkcje prezydenta ?Zgodnie z konstytucją, Bronisław Komorowski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam Przy podejściu do lądowania zwiększył moc silników chcąc zwiększyć pułap i zaczął zawracać. Przy zawracaniu zachaczył lewym skrzydłem o wierzchołki drzew. Roną na ziemię i się "rozsypał" a następnie wiele elementów samolotu zaczęło się palić. Nikt nie przeżył katastrofy. Na pokładzie samolotu był polski prezydent z małżonką (CNBC). Jakkolwiek by na to nie patrzeć jest to wielka trgedia na Polski i Polaków. Wyrazy współczucia dla rodzin. EDIT: Potwierdzone przez TVN24 - na pokładzie były 132 osoby. Nikt nie przeżył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam Straciliśmy kilku "znaczących" polityków, przyjdą nowi - oni tak mają ... Szkoda że nie leciał z nimi ktoś z ZUS albo US ...Ertman gdybym był moderatorem to za ten tekst dostałbyś krawat za 5 punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ertman skasuj swój post - tak wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ja mam dziwne objawy po tym, nie będę mówił jakie Jedyne co, to martwi mnie Sajgon jaki nastanie w kraju przez jakiś okres (większy Sajgon, niż był, jak mówiono) ElDiablo, każdy ma prawo do swojego zdania. Mi jest szkoda pilota [*], najważniejszy ginie, najmniej o nim mówią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Potwierdzone przez TVN24 - na pokładzie były 132 osoby. Nikt nie przeżył. Ja cały czas słucham polsatu i tam mówią, że 87 osób było na pokładzie... [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Bez komentarza [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Współczuję bardzo niedorosłego spojrzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 TVN pokazuje właśnie zdjęcia z miejsca wypadku. Masakra. Poza kilkoma fragmentami ogona i jakiś resztek kadłuba, nic nie zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Widziałem film z katastrofy :shock: [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 podaj linka do tego filmiku. BEz komentarz[*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ertman, pokazujesz jak bardzo masz to gdzieś i jak logicznie myślisz, bez emocji. A prawda jest taka, że pierwszy byś ryczał gdyby to była Twoja rodzina, a każdego kto mówi jak Ty chciałbyś zaszlachtować. W tym tłumie w Katyniu czy gdziekolwiek indziej też byś odważył się takie wnioski powiedzieć? Sądzę, że nie. Jesteś Polakiem to przemilcz to, nikt nie każde żałobę mieć, ale warto czymś usta zapchać i trochę szacunku oddać dla innego człowieka. Każdy jest chojrakiem dopóki własna du*a twardo i bezpiecznie siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Oglądałem na TVP 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ja cały czas słucham polsatu i tam mówią, że 87 osób było na pokładzie...Włącz na TVN 24. Pokazywali materiał filmowy z miejsca katastrofy. Chyba to widzieliście już? Ertmana post pozostawię bez komentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Nie ważne jacy politycy z jakiej opcji przedewszystkim to byli ludzie i nasi rodacy . Wielka tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Jantar jak się rozbiła to szczątki zbierali kilometrami a tu żadnych szczątek nawet kawałka ubrania Żadnych ciał, żadnych karetek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Włącz na TVN 24. Na Polsacie też już mówią o 132 osobach :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Tak, pasuje w sumie po tytule :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Żadnych ciał, żadnych karetek? Przy takim uderzeniu to będą tylko szczątki. Karetki nie były potrzebne :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.