pelikan1500 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Nic się nie martw Mirolek przyjedziemy i TROCHĘ POMOŻEMY przy ORGANIZACJI aby poszło GŁADKO . :mrgreen: A jak tam sprawa tasiemek bo to zawsze jest LEKKI problem na zawodach . Jak będziesz miał problem to u nas zawsze Wojtek załatwiał TĄ SPRAWĘ ma jakiegoś gościa co się tym para w dobrej cenie na GOTOWO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 klejenie i cięcie już opanowałem ..... 30 sztuk zrobiłem ostatnio w godzinę, dam radę :-) - 300 sztuk wystarczy? Liczę na Waszą pomoc .... ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Wczoraj po długiej kombatowej przerwie powalczyłem wreszcie z kolegą. Emocji jak zwykle co nie miara, cięć też o dziwo sporo jak tylko na walkę 1 on 1. Nie mogę się już doczekać Pozostaje mi tylko zamówić jeszcze ze 2 pakiety bo moje stare poszły do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Nowy Targ nie próżnuje w przygotowaniach. Dzisiaj swój żywot zakończył Focke Wulf kolegi zderzając się z moim Fury na pełnej prędkości. Foka rozpadła się na naście części i zgubiła w dużej trawie odbiornik a mój Fury z 10cio centymetrowym kraterem w skrzydle i wypiętym odbiornikiem o dziwo wylądował nie robiąc sobie żadnej krzywdy. Ale w hangarze z tego co wiem już do montażu szykuje się Mustang tak więc nie ma tego złego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zawody w Krakowie stają się faktem :-) Wszystkie informacje znajdują się na stronie: www.kombat_krakow.republika.pl i będą systematycznie aktualizowane. - zgłoszenia wraz z informacją o modelu i podanym numerem kanału, proszę kierować na adres podany na stronie www.kombat_krakow.republika.pl (link znajduje się na dole strony) ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Jak dobrze pojdzie to za rok startuje 3mam kciuki za frekwencję. Rozumiem ze mozna znajomym wici rozeslac o imprezie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Jak dobrze pojdzie to za rok startuje Dla czego dopiero za rok ? Jeszcze kilka dni zostało, na sklejenie i oblatanie modelu w sam raz A reklama kluczem do sukcesu. Rozsyłaj rozsyłaj :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Na stronie "www" zawodów jest aktualna lista startowa ..... na tą chwilę troszkę nas mało 3mam kciuki za frekwencję Nie ma co trzymać kciuków tylko trzeba oblatać model i zgłosić się do zawodów, za Twoim przykładem pójdą następni Dziś o 16.30 trening na Czyżynach - zapraszam wszystkich posiadaczy oraz sympatyków modeli ESA ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Spokojnie z doświadczenia wiem, że najwięcej zgłoszeń napływa w ostatni dzień zapisów. My się również szykujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Kilku przyjedzie i zapyta: A były jakieś zapisy? :shock: Normalka. :evil: dla tych, którzy nie organizują zawodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Kilku przyjedzie i zapyta: A były jakieś zapisy? :shock:Pól biedy jeśli latają na 2,4GHz, zawsze można ich gdzieś dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Panowie mam pomysł jak czynnie możemy oddać hołd niepokonanemu. Proponuję na rozpoczęcie zawodów zrobić grupowy przelot nad głowami z minimalną prędkością. Wszyscy będziemy mieli podczepione czerwone i białe (albo takie albo takie) tasiemki. Oczywiście bez wzajemnego ścinania się (wypadki się zdarzają, to wiadomo). Ktoś uwieczni ten moment na zdjęciu, ktoś na filmie- bo widok kilkunastu/dziesięciu modeli lecących wolno w kupie- to widok bezcenny. Chyba nie ma lepszej możliwości by pożegnać tak wybitnego kombaciarza jak Piotrek. Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 rozmawialiśmy o tym z Mirkiem(mirolkiem) jest propozycja czarnych grubych wstążek i takiego właśnie przelotu - ale wszystko w toku... kurce, ciężko uwierzyć żę tak niedawno gadało się z chłopakiem na gg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Widzę, że zapowiadają na sobotę 9C :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Widzę, że zapowiadają na sobotę 9C Ale w plusie :jupi: Napędy bedą mniej się grzały :devil: Oby tylko nie wiało :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Wiatr to jeszcze się przeżyje, byle nie za mocny, gorzej z deszczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 E,tam deszcz :jupi: ,dzisjaj trochę kropiło,alllle,od Piątku ma być pięknie :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Mam pomysl i pytanie do organizatorow zawodow. Fajnie by bylo gdyby zawody "ESA wogole" mialy patrona w postaci niezwyciezonego Piotra Miszczyka. Mysle ze to najlepszy hold jaki mozna mu zlozyc. Ja uwazam ze zasluzyl na to i to nie tylko dlatego ze byl praktycznie niepokonany. Milo by bylo gdyby jego imie juz zawsze goscilo na zawodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Ale,Wojtek pisał wczesniej, Panowie mam pomysł jak czynnie możemy oddać hołd niepokonanemu. Proponuję na rozpoczęcie zawodów zrobić grupowy przelot nad głowami z minimalną prędkością. Wszyscy będziemy mieli podczepione czerwone i białe (albo takie albo takie) tasiemki. Oczywiście bez wzajemnego ścinania się (wypadki się zdarzają, to wiadomo). Ktoś uwieczni ten moment na zdjęciu, ktoś na filmie- bo widok kilkunastu/dziesięciu modeli lecących wolno w kupie- to widok bezcenny. Chyba nie ma lepszej możliwości by pożegnać tak wybitnego kombaciarza jak Piotrek. Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobiecki Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Część ! Mam takie pytanie logistyczno organizacyjne. Na stronie organizatorów jest wzmianka o tym aby nie jechać ulicą Armii Krajowej z powodu robót drogowych. Jak popatrzyłem na mapę to najlepiej pasowało by mi pojechać przez Olkusz. Wtedy pojechałbym ul. Jasnogórską do ronda a dalej właśnie ul A. Krajowej. Da się tak dojechać, czy radzicie jakiś objazd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.