tytan12 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Myślę,że spokojnie przejedziesz(ok. 6.00 godz. Sobota) mogę kogoś przenocwać,2miejsca bez opłat :jupi: Zgłoszenia na PW.Włącznie ze zwiedzaniem Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Wygląda na to że też się pojawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Wygląda na to że też się pojawię. No prosze proszę! Cała śmietanka będzie!! :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Od razu tam śmietanka Przecież ja nie umiem latać :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Meteor widzialem na zlocie FPV jak wyczyniasz akrobatem ,mnie normalnie szokło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Część ! Mam takie pytanie logistyczno organizacyjne. Na stronie organizatorów jest wzmianka o tym aby nie jechać ulicą Armii Krajowej z powodu robót drogowych. Jak popatrzyłem na mapę to najlepiej pasowało by mi pojechać przez Olkusz. Wtedy pojechałbym ul. Jasnogórską do ronda a dalej właśnie ul A. Krajowej. Da się tak dojechać, czy radzicie jakiś objazd ? W sobotę rano (do 8-9:00) to chyba jedyny dzień, kiedy z rana nie ma korków bo wszyscy odsypiają tydzień ciężkiej pracy Jest szansa, że dojedziesz bez większych problemów. Jeżeli się obawiasz to możesz jadąc z Olkusza w okolicach Białego Kościoła lub dalej przed Szycami skręcić w lewo na Zielonki i wjechać do Krakowa od tamtej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aimeiz Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Wybieramy się z Basią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Żeby się nie okazało, że trzeba będzie nocować na niedzielę bo się nie wyrobimy Niezły tłum się zapowiada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 W Starachowicach nad Kamienną wyrobiliśmy się z zawodami do 13 :mrgreen: Nie było tylko WW1. Wystarczy dobra organizacja i bez żadnego przesuwania kolejek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dzisiaj od rana nie pada + lekkie przejaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Nie no spoko jutro ma być fajnie tylko chłodno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Pogoda w Krakowie zdecydowanie się poprawia - nie pada od rana choć ciężkie chmury nadal wiszą nad miastem. Prognozy sa jednak bardzo obiecujące i mam nadzieję, że zawody odbędą się bez kropli deszczu a możliwe, że nawet przy w słonecznej pogodzie. Pole startowe przewidziano na bieżni co powinno rozwiązać problem ewentualnego moczenia tasiemek :-) Na terenie obiektu znajduje się restauracja i węzeł sanitarny. Organizator zapewnia ciepłe i zimne napoje oraz słodki poczęstunek. Zagwarantowany jest parking oraz przyłącz do prądu. Wjazd od strony A4 jest utrudniony ale w sobotę rano, 20 minut na przejazd remontowanego ronda przy ul. Armii Krajowej wystarczy - jadąc od A4 należy skręcić w prawo. Jadąc od Olkusza należy rondo przejechać na wprost w kier. ul Bronowickiej i ten przejazd też jest płynny gdyż z tego kierunku jest zdecydowanie mniej samochodów. Uwaga: na rondzie (które teraz jest raczej skrzyżowaniem) nie ma lewo_skrętów..... lepiej się nie pomylić bo trudno będzie zawrócić. - zapraszam ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Będzie miał ktoś przy sobie śmigło Tower Pro 9x6 E na zapas?? Bo ja sobie właśnie uświadomiłem, że jestem o jednym :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Jak mi zostają tylko 3 to od razu zamawiam Do zobaczenia jutro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Jak mi zostają tylko 3 to od razu zamawiam Do zobaczenia jutro ! Mi nie zostało Po prostu miałem jedno Do poprzedniego silnika mam cały zapas 8x4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 a cus Ci moge zabrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Ja będę miał ze sobą śmigła, serwa, kleje , przyspieszacze, goldy , itp. Ale na przyszłość to można coś tam sobie zamówić to wezmę na zawody . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Panowie już po zawodach. Było naprawde SUPER. Organizacja całości, sponsorzy, nietuzinkowe puchary - medale za miejsca z pudła. Naprawde był fajnie. Oto finalisci: tak wyglądał medal, zamiast pucharu - świetny pomysł... Alina jako pierwsza kobieta startowała w zawodach ESA, Marian także... Całkiem nieżle im szlo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Alina jako pierwsza kobieta startowała w zawodach ESA, Marian także Ja też straciłem dziewictwo jeśli chodzi o zawody ESA Już nie jestem pseudo kombaciarzem Nie mam do których zawodów porównać tej imprezy bo to moja pierwsza zaliczona. Jednak porównując do organizacji z imprez zawodów wszelakiej maści jaką przyszło mi kiedyś organizować lub uczestniczyć- to wzorowo. Harmonogram utrzymany perfekcyjnie. A krzyczący kolega nie miał racji mówiąc, że nie powinno się mieszać rund WWII z WWI. Moim zdaniem to ma sens bo niby dlaczego WWI ma czekać na sam koniec. Tak to każdy miał w miarę takie same warunki do latania. Wielki plus Czekam na fociszki :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Pojeździsz , postartujesz w I WW i II WW ESA to szybko się z orientujesz o co chodziło KRZYCZĄCEMU KOLEDZE . Tylko dzięki świetnej organizacji przebiegu zawodów ( ogromne brawa dla MIROLKA ) wszystko było SUPER co widać poniżej !!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.