Gość Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Tak zapytam. Ile trzeba tego balastu dodać i przy jakiej wadze silnika?Wysłane z mojego Redmi Go przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Indywidualne pytanie do każdego wykonawcy, jaki silnik, jak budowany model? Ja w wersji elektrycznej (budowanej super lekko i przez to bez takich pięknych detali jak u Kolegi Merlina) wykorzystałem zero gramów balastu, a i silnik był raczej lekki, niż ciężki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 No popatrz Pan, a rakietom skrzydelek nie doczepili i grzeja w gore jakby im za to placili A juz najgorzej jak poczucie humoru sie zacina.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Pilot się robi I nawet zadowalająco to wychodzi jak narazie jest szansa że zostanie dopuszczony do latania... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Wzrok ma jakis taki jakby juz caly spirytus z busoli wypil.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Hehe... No cóż... On jest tu nowy. Jak to pilot który nie może latac... Zwiedzał lotnisko, oglądał sprzęt... Doszły mnie słuchy że trafił do hangaru i zapoznawał się z technikami. Ale narazie nie mówmy o tym. Jeśli okaże się wystarczająco dobry w pilotażu jestem w stanie przymknąć oko. Byle nie siadał za sterami po kilku głebszych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. merlin71 Opublikowano 10 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Maszynka pięknie lata. Dzisiaj zrobiły się takie dwa filmiki: Tyle że zimno było bardzo. Ręce grabiały szybko, i mnie na drążkach, i bratu który filmowal... 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 ? No widać jak się łapy trzęsą , przydał by się gimbal na kamerę?. Może już stary jestem, ale ja poniżej 10 st. nie latam, dla mnie to żadna przyjemność dygotać z zimna. Zazdroszczę wam przede wszystkim tego wspaniałego lotniska. W którym to miejscu jest? A swoją drogą fajnie "odrobiona" ta 11-stka.?. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Model piekny, gratulacje ale strasznie ten silnik spalinowy halasuje. ?. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Łapy się trzęsły, to prawda Też mało latamy zimą, jednak czasem już nie da się wytrzymać... Lotnisko to byłe wojskowe, Wilcze Laski, koło Szczecinka. Silnik czym głośniej warczy tym lepiej. JEST MOC! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. merlin71 Opublikowano 18 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Figurka gotowa. Raczej nie bede już nic przerabiał czy poprawiał. Wyszło około 12g. Przymiarka: Teraz jeszcze muszę zrobić jakieś zamocowanie. 5 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Slicznosci, widze ze zwolennik zimnego lokcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. merlin71 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 No i nauczył się sterować Ze specjalną dedykacją dla Marcina/ Viper który podrzucił ten pomysł. Dzięki! 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Cos mu w krzyżu strzela, bajer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 I to jest modelarstwo a nie zabawkarstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 3 godziny temu, ret1911 napisał: I to jest modelarstwo a nie zabawkarstwo. Ani drukarstwo 3D!!!! Mam nadzieje, że nie wywołam wojny tym co napisałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 może nie zaśmiecajmy tego wspaniałego wątku, jałową kłótnią, która odbywa się zresztą w HP. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamg Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Ja jestem pod wrażeniem wykończenia i tej imitacji blachy. W moim modelu planuję podobnie ciekawe jak wyjdzie, ale dzięki za inspiracje. Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Jeszcze raz dzięki wszystkim za słowa uznania. Miło mi bardzo 5 godzin temu, adamg napisał: Ja jestem pod wrażeniem wykończenia i tej imitacji blachy. W moim modelu planuję podobnie ciekawe jak wyjdzie, ale dzięki za inspiracje. Adam Kolego, jeśli robisz ten model to dawaj jakąś relację. Czy to w osobnym temacie, czy tutaj... Każdy pewnie chętnie popatrzy, a w razie co, to koledzy coś podpowiedzą, doradzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi