qba Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 https://www.youtube.com/watch?v=lLZiyqYxbTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=0shcNU_Ji4Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Takie bardziej na topie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar1967 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Lekko odejdę od tematu, ale też będzie o muzyce tyle że od strony technicznej. Zmajstrowałem ostatnio prosty odtwarzacz strumieniowy i stanąłem przed koniecznością przeniesienia mojej płytoteki na dysk, w postaci plików dźwiękowych. A ponieważ jestem leniwy a zbiór CD mam pokaźny, to część tytułów ściągnąłem z sieci. Były to często inne wydania płyt niż te które posiadam, wszystkie w formacie flac, czasami w wysokiej rozdzielczości 24bit/192kHz. I zauważyłem, że część gra inaczej, zwykle gorzej niż moje stare, często pierwsze wydania CD. Mimo, że to jakieś remastery czy super hiper wydania japońskie. Ponieważ trochę mnie to zaciekawiło to poszukałem i znalazłem ciekawy artykuł: http://antyweb.pl/loudness-wars-o-kastracji-dzwieku-slow-kilka/ a tutaj można sobie sprawdzić jak są zrealizowane pod względem dynamiki różne wydania płyt: http://dr.loudness-war.info/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Z małym akcentem modelarskim 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonczek Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Nie czytałem wątku od początku, więc nie wiem jakie są Wasze preferencje, ale ja jestem oczarowany polskim albumem z zeszłego roku: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Witam,a może puścił by ktoś własne kompozycie,ew nagrania [covery].Na forum jak znam życie jest ,,kupa muzyków''. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Ten cover Aces High - no zabawna ciekawostka, nie powiem Ale do oryginału - to jednak łoj..... Jakby kto nie znał (są tacy? ) to tu proszę bardzo: I powiem, że tak jak ogólnie nie "kręci mnie" żaden samolot ze świnty trójcy (spicior/mesio/foczka), to od czasu do czasu nachodzi mnie ochota, żeby spita popełnić, tylko dlatego żeby w kabinie usadzić tego gościa: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 A takie kto pamięta ?? .... samolot też jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Nareszcie jakas bratnia dusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Kacper! Czad! Szczęka opada! Pozdr. M 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_I Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Lubię każdą muzykę dobrze zagraną lub zaśpiewaną. Jedynie rapu nie rozumiem. Okresowo słucham różnej muzyki a ostatnio moim idolem jest Dream Theater. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Lubię każdą muzykę dobrze zagraną lub zaśpiewaną. Jedynie rapu nie rozumiem. Okresowo słucham różnej muzyki a ostatnio moim idolem jest Dream Theater. Dream Theater pierwsza liga ....... A znasz to ( moze polubisz przynajmniej rapera ) . Cudowny cover : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Kto wie cos o gitarze , to wie o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi