Thonni Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Witam serdecznie :wink: Dziś przeglądając stronę Cyber Fly natrafiłem na ten model B-17 LATAJĄCA FORTECA http://www.cyber-fly.pl/produkt-1939.html Informacje ze strony: Czterosilnikowy model wzorowany na B-17 rozpietośc 1800 mm długosc 1200 mm zestaw zawiera tylko wycięte elementy z epp , nie zawiera wzmocnień ,wręg i innych drobiazgów . Jest przeznaczony dla zaawansowanych w budowie modeli z EPP modelarzy . Czy ktoś z kolegów miał okazję już zamówić ten model zbudować go i oblatać ? Jeśli tak to proszę o porady, opinie, wskazówki itp Uwielbiam tego typu makiety :faja: Pozdrawiam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Wiesz... nie wiem, czy to do końca takie ESA, ale model bardzo ciekawy ! Dołączam się do pytania: Czy ktoś z kolegów miał okazję już zamówić ten model zbudować go i oblatać ? Chętnie popatrzę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Wiesz... nie wiem, czy to do końca takie ESATaki kolos mógłby ciekawie wyglądać w walce :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Fajnie musi spadać kiedy pół skrzydła dynda na kablach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekNS Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Czy regulamin przewiduje w ogóle takiego kolosa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thonni Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Mnie np interesuje jaka jest tego waga ze wszystkim :crazy: i w jaki sposób tym startować :crazy: :?: z ręki :?: :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Witam Model, który widzicie został wycięty dla mnie. Założenia są następujące: start z lotniska trawiastego, podwozie chowane model będzie wzorowany na B-17, ze strony www.dpmodel.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thonni Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Witam Model, który widzicie został wycięty dla mnie. Założenia są następujące: start z lotniska trawiastego, podwozie chowane model będzie wzorowany na B-17, ze strony www.dpmodel.com Okey super a mógłbyś pokazać zdjęcia z budowy In-Box tego modelu :?: Zainteresuje to nie tylko mnie ale i reszte :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 ok muszę najpierw parę fotek zrobić generalnie nie uwieczniam postępów w budowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Mnie np interesuje jaka jest tego waga ze wszystkim :crazy: i w jaki sposób tym startować :crazy: :?: z ręki :?: :|Panowie Kombaciarze Warto czasem przyjechać na zawody dorosłego kombatu. Nie mówię o startach ,bo wiem że istnieje wymówka -koszty( ja na ESA wydaję więcej niż na spalinę) ale żeby przynajmniej zobaczyć jak Janek startuje . Również z ręki :mrgreen: -sam rzuca sobie model >>> <<< film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Marianie coś nie wyszło Zamiast filmu jest tylko zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 tu masz finał w Grabicy z Piaskowym Potworem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 To jest lepsze jeszcze mnie szczena boli od śmiechu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 To jest lepsze jeszcze mnie szczena boli od śmiechu ... a ja nic nie kumam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 To jest lepsze jeszcze mnie szczena boli od śmiechu ... a ja nic nie kumam Atak z powietrza sterowalnym pociskiem powietrze- ziemia 0:12sec filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Marianie coś nie wyszło Zamiast filmu jest tylko zdjęcie.Już chodzi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thonni Opublikowano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 My tu tak gadu gadu :rotfl: a mnie dalej interesuje Wiesz... nie wiem, czy to do końca takie ESA, ale model bardzo ciekawy ! Dołączam się do pytania: Czy ktoś z kolegów miał okazję już zamówić ten model zbudować go i oblatać ? Chętnie popatrzę :wink: Ja również z przyjemnością popatrzę :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 trochę fotek z budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 majula7 będziesz miał 4 silniki czy dwa plus dwie atrapy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Oczywiście że cztery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi