Arni Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Widziałm Christhopera model od form do obecnego stanu..PIEKNY !!!! - Kierownik podpowida mu co i jak okazuje sie ,że Krzysztof wykonuje wspaniala robotę.!!! Arni do kupienia był w ubiegłym roku RESPEKT z minimalną skazą ale sie za długo zastanawialem / od samego producenta/ obecnie lata w twojej parafii...Kierownik sprzedaje Millenium...a od niego model oblatany to tylko ładujesz pakiet i same sukcesy / No Krzysiek wykonuje piękną robotę widziałeś foty ? Milenium do wzięcia , ale bez klap nie za bardzo mi się widzi na zbocze prędzej Twój zboczowy "siwński ryjek " . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Arni wczoraj ladowałem swordem bez klap i było OK...tylko potrzebny wiatr jak słaby dłuzsze ladowanie...swinskiego ryja nie poznasz wypicowany na maxa ...drogocenny..!! ma serwa nówki-nowy regler..!!i pakiet ..skrzydla kazde z innej parafi ale lata OK.. jak chcesz cos kupic to tylko 3m nie zabawki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Dingo w Jeleniej do kupienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 SWINSKI RYJ NA LUBSTOWIE...BAJKA.. Ostatnia fotka ladowisko-tor motokrosowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nie pisz że lądujesz na tych hopach z ostatniej fotki.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Tak tam ląduję ...trochę wprawy...wlatuję na baterflaju miedzy kopami i jest OK...zapraszam na loty...janek...dzisiaj miałem kupe kibicow i tych na krossowkach tez.... czekali na ladowanie az walne kreta ALE SIE ROZCZAROWALI...hi...hi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 e tam...porządne miejsce do lądowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Jurek jest zaprawiony bo na RUSKU..podobnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Tak tam ląduję ...trochę wprawy...wlatuję na baterflaju miedzy kopami i jest OK...zapraszam na loty...janek...dzisiaj miałem kupe kibicow i tych na krossowkach tez.... czekali na ladowanie az walne kreta ALE SIE ROZCZAROWALI...hi...hi.. Jasiu, dodatkowo trza mieć chyba pozór by po plecach moturem nie przejechali.... Kurde zazdroszczę Ci tych górek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 piotralski ...zajezdzaj. tyle razy pisze- polatasz na zboczu.a nie na moturku...'.kulegi na krossowkach sympatyczne '..cały dzien piłowali podjazdy pod skarpy..Tak jednym ślepiem obserwowałem kiedy któryś padnie....Na Patnowie-elektrowni na kominie wypadek śmiertelny..słyszał...? "świnski ryj im starszy-"ROZCIĄGNIETY" tym lepszy "wypuszczam go w teren "nieznany". To wczorajsze latanie to na wiater południowy... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 O Pątnowie słyszałem - nieszczęście... Zajade Janku do Ciebie, zajade... niech się tylko cieplej zrobi. Na razie mam dyspense na latanie, jakieś grypsko sie do mnie przyczepiło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Dziś na Lubstowie - Poezja... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Dzis na Rusku tez lajcik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Szykowałem się na sobotę-poniedziałek na Starogród...a tu- cudze chwalicie...zaczęło w południe DYMAĆ ...i GO....na Lubstów..MYSTIC-TOXIK..to jak laska blad lub czarna...ale toxik szybszy . Była bardzo ładna termika. 17 + słoneczko ..i jak tu nie polatać wiaterek w sam raz ..wciaż liczę na wieksze przymrozki by pośmigać na nartach na Czarnej Górze - wstapiC na "plebanię do Jurka/ na nartach boi sie jeżdzić/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Tia... ja w południe to zap... Ech Jasiu wk..iasz tylko tymi zdjęciami..... A u nas jutro jak zwykle napier... nicza deszcz. Wekend, po prostu mazowiecki weekend 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 A Ty myślisz ,,ze ja cały dzien fruwam...przed WARSTATEM wskażnik wiatru- jak OK.. na drzwi...."ZARAZ WRACAM" i pod telefonem loty...wróciłem o 16 tej ...i do kieratu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 No przeca wiem... to już se nawet ponarzekać nie wolno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 joooo....zywiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Zazdroszczę czasu wolnego i podziwiam za pozytywną energię do zoboczowania Janku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Krzyśku ! Analizuje pogode non-stop...decyzja na loty była spontaniczna bo nadchodzil front ...Pogodę mialem wspaniałą-słoneczko-wiaterek-i towarzystwo jastrzębi...szkoda ,ze nie mam 3-ej reki do robienia fotek. Dzisiaj z rana deszczyk a w poludnie przejaśnienia i LOTY.! Pozdrawiam -zapraszam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi