sławek Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 I miejmy nadzieje że Memphis wróci z każdego lotu jak oryginał Kabina pilotów stanowczo za wysoka i ze zbyt pionowym wiatrochronem lufa ok tylko co to za ręczna wiertarka do niej przyczepiona ? (no-ktoś w końcu musi ponarzekać a nie same ochy i achy ) A tak poważnie super sprawa -szkoda że nie mam w domu miejsca..........................
rkajor Opublikowano 19 Października 2012 Autor Opublikowano 19 Października 2012 Kabina pilotów stanowczo za wysoka i ze zbyt pionowym wiatrochronem lufa ok tylko co to za ręczna wiertarka do niej przyczepiona ? (no-ktoś w końcu musi ponarzekać a nie same ochy i achy ) A tak poważnie super sprawa -szkoda że nie mam w domu miejsca.......................... Kabinka mogla by byc nieco nizsza, ale w rzeczywistosci nie rzuca sie tak w oczy szczegolnie jak dojda wszstkie "swiecidelka", karabiny rowniez sa w trakcie przebudowy A co do miejsca w domu - u mnie powstaje w kuchni nie mam modelarni
ahaweto Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Pięknie ! Jak podłączyliście cztery silniki i cztery regulatory ?
rkajor Opublikowano 20 Października 2012 Autor Opublikowano 20 Października 2012 Pięknie ! Jak podłączyliście cztery silniki i cztery regulatory ? 4-rta strona mniej wiecej w polowie jest schemat podlaczen calej elektryki
majula7 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Malowanie i wykończnie detalami ekstra, tak trzymać.
rkajor Opublikowano 26 Października 2012 Autor Opublikowano 26 Października 2012 Nadszedl wreszcie ten dzien - model mozna oddac do uzytkowania Ponizej mala zajawka efektu koncowego : Jesli by kogos interesowaly pozostale zdjecia to sa tutaj : https://picasaweb.go...632176752954978 Jesli warunki atm. pozwola model jutro wzbije sie w przestworza (mam nadzieje ze ponownie da rade i wroci jak orygial w calosci po latach sluzby ) Wiecej napisze i zamieszcze ew. film po jutrzejszych wojażach 1
rkajor Opublikowano 27 Października 2012 Autor Opublikowano 27 Października 2012 No i nic z tego dzisiejszy oblot odwolany leje wieje i pewnie jeszcze snieg bedzie padal ....... Krotki filmik z testow "na sucho" Niestety model bedzie potrzebowal utwrdzonej plyty do startu, generalnie ma mocne tendencje do "walenia na ryj" podczas rozbiegu trzeba podpierac go WS i po rozpedzeniu wystarczy go oddac i model sam sie wznosi. Te obserwacje pochodza z pierwszego oblotu maszyny
d.a.r.o. Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Wypaśny modelik Gratuluję.
majula7 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 U mnie to samo, start opanowałam, lądowanie co dziesiątae poprawne reszta kończy się na ryju.
Rekomendowane odpowiedzi