sławek Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 I miejmy nadzieje że Memphis wróci z każdego lotu jak oryginał Kabina pilotów stanowczo za wysoka i ze zbyt pionowym wiatrochronem lufa ok tylko co to za ręczna wiertarka do niej przyczepiona ? (no-ktoś w końcu musi ponarzekać a nie same ochy i achy ) A tak poważnie super sprawa -szkoda że nie mam w domu miejsca.......................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkajor Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Kabina pilotów stanowczo za wysoka i ze zbyt pionowym wiatrochronem lufa ok tylko co to za ręczna wiertarka do niej przyczepiona ? (no-ktoś w końcu musi ponarzekać a nie same ochy i achy ) A tak poważnie super sprawa -szkoda że nie mam w domu miejsca.......................... Kabinka mogla by byc nieco nizsza, ale w rzeczywistosci nie rzuca sie tak w oczy szczegolnie jak dojda wszstkie "swiecidelka", karabiny rowniez sa w trakcie przebudowy A co do miejsca w domu - u mnie powstaje w kuchni nie mam modelarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Pięknie ! Jak podłączyliście cztery silniki i cztery regulatory ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkajor Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Pięknie ! Jak podłączyliście cztery silniki i cztery regulatory ? 4-rta strona mniej wiecej w polowie jest schemat podlaczen calej elektryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Malowanie i wykończnie detalami ekstra, tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkajor Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Nadszedl wreszcie ten dzien - model mozna oddac do uzytkowania Ponizej mala zajawka efektu koncowego : Jesli by kogos interesowaly pozostale zdjecia to sa tutaj : https://picasaweb.go...632176752954978 Jesli warunki atm. pozwola model jutro wzbije sie w przestworza (mam nadzieje ze ponownie da rade i wroci jak orygial w calosci po latach sluzby ) Wiecej napisze i zamieszcze ew. film po jutrzejszych wojażach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Teraz to szkoda latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wyszedł świetnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkajor Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 No i nic z tego dzisiejszy oblot odwolany leje wieje i pewnie jeszcze snieg bedzie padal ....... Krotki filmik z testow "na sucho" Niestety model bedzie potrzebowal utwrdzonej plyty do startu, generalnie ma mocne tendencje do "walenia na ryj" podczas rozbiegu trzeba podpierac go WS i po rozpedzeniu wystarczy go oddac i model sam sie wznosi. Te obserwacje pochodza z pierwszego oblotu maszyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wypaśny modelik Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 U mnie to samo, start opanowałam, lądowanie co dziesiątae poprawne reszta kończy się na ryju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi