cZyNo Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 zgrywanie przez USB jest nudne Szczególnie przy logach >15MB. Ja Jadnak preferuje przełożenie karty do kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 nie che jej caly czas wyciagaz i przekladac bateri aby cos w koncu szlak nie trafil. ale nie bedzie wyjscia bo u mnie zgrywaja sie logi jak maja 100k wieksze pokazuje blad, zaczyna i przerywa. jakas niedoróbka softu zgrywanie przez USB jest nudne Szczególnie przy logach >15MB. Ja Jadnak preferuje przełożenie karty do kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Musze sprawdzić. Dawno nie przegrywałem tak. U mnie logi 100k to są do skasowania -z zasady to tylko kilkanaście sekund lotu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Pliki do 200k przechodzą. Jednak po zmianie oprogramowania na wersje 4 dla większych plików, Graupner zrezygnował z bezpośredniej transmisji z powodu wolnego transferu (115kbps) i związanych z tym ograniczeń. "Large files should already overloaded directly due to time constraints of the SD card." Oprogramowanie HottManager służy teraz do wyświetlania danych i do odczytywania danych z aparatury w trybie online Pozdrawiam PS. Do wyjęcia karty nie trzeba wyjmować akumulatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Czy ktoś wie gdzie kupić złącza do odbiorników GR12SH on ma inne zlącza niż GR12S i GR12SC. Odbiornik kupilem ale niewiem jakie zlacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Poszukaj w Elfie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Poszukaj w Elfie A co to takiego ten Elf,Elfi,Elfie,w goglarce mi same pierdoly wychodza,moglbys linka zapodac? Napewno wtyczki maja w HK ,Product ID:258000028, Graupner ma adapter ,ale bedzie w sklepach na poczatku marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Elfa.se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes50 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja kupowałem w PL później poszukam tobie adres i tel. Jedna szt kosztowala ok 4zl Wysyłane z mojego HTC EVO 3D za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Elfa działa w całej Europie. Ma sklep w u nas i w Niemczech. I chyba jest znacznie taniej niż 4zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes50 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja kupowałem w PL później poszukam tobie adres i tel. Jedna szt kosztowala ok 4zl SORRY ja kupowałem do SC - (lecialem sprawdzic specjalnie). nie pasowały piny + i - ale zamienilem tylko piny na wtyczce JR . Niewiem czy SH ma inna wytczke od SC ale napewno ma prawidłowe + i - . .Jeszcze raz przepraszam za pomyłke z tym SH.Pozdr Slawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Spoko. Ja tez kupowałem SC. Ujednolicilem sie w ta strone. Ale jesli sie chce znaleźć dziwne złącza to Elfa jest idealna do tego celu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnich Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Podłącze się do tematu aby nie zaczynać nowego. Jak ustawić aby drążek gazu włączał i wyłączał stoper pracy silnika w motoszybowcu? Próbuję i nic mi nie wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiwak Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Spojrz na stronie 162 instrukcji jest wytlumaczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert 78 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Tutaj jest między innymi instrukcja po Polsku. Pozdrawiam. http://www.graupner.de/mediaroot/files/33124_mx20_Manuals.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnich Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Spoko, już znalazłem bez instrukcji i wszystko działa. Trzeba było tylko "trochę" pogrzebać w ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Czy w odbiornikach HOTT anteny w modelu muszą być jakoś specjalnie rozłożone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 jak we wszystkuch 2,4GHz - obie pod katem 90 stopni do siebie i najlepiej tak, aby zawsze co najmniej jedna antena była widoczna przez nadajnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 aby zawsze co najmniej jedna antena była widoczna przez nadajnik. Jurek, dziękuję. Czy możesz mi jeszcze wyjaśnić tą widoczność jednej anteny dla nadajnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi