DODO7703 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Boguś zdjęcia przepiękne jesteś niesamowity . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Boguś zdjęcia przepiękne jesteś niesamowity . Dzięki Dominik to też Wasza zasługa czyli posiadaczy tych pieknych modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Widać że lotnisko w Kętach się dynamicznie rozwija co mnie bardzo cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 No i jeszcze garść fotek Zastanawia mnie kto powoził tym mniejszym ,,szybowcem,, Tutaj mamy z kolei drugi duet I na zakończenie PERKOZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Szanowni modelarze RCTeam Kęty. 07.05.2016 w Inwałdzie w Parku miniatur (obok Warowni) odbędą się zawody ESA organizowane przez Marka Rokowskiego w ktorego imieniu chciałbym wszystkich zaprosić. http://andrychow.eu/wydarzenie/bitwa-o-inwald-2/ Marek pytał czy ew. była by możliwość by ktoś lub kilku ktosi zrobili loty pokazowe dużych modeli. Jeśli więc mielibyście ochotę to prosiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Jakoś tak zawsze wypada że mijamy się z tą imprezą... Ciężko mi coś obiecywać ze swojej strony bo w sobotę do 14-tej w pracy .Reszta "bandy" nie wiem . Konrad coś pogadywał że odstawił by tam pokaz 3 D ,a On ma z Wadowic bliziutko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Pisałem już Panu Markowi, że wpadnę na chwilę zrobić pokaz koło południa. Fajnie jakby ktoś jeszcze z ekipy przyjechał, nie mam nikogo do pomocy- choćby przytrzymać model przy odpalaniu. Miejsca trochę jest więc spokojnie można polatać, jak nie spaliną to szybowcem na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Jakbyś potrzebował pomocy to uderzaj do zawodników ESA osobiście lub poprzez osobę trzymającą mikrofon ;-) Będzie nas prawie 50 osób, więc pomoc przy odpalaniu Masz zapewnioną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Jakbyś potrzebował pomocy to uderzaj do zawodników ESA osobiście lub poprzez osobę trzymającą mikrofon ;-) Będzie nas prawie 50 osób, więc pomoc przy odpalaniu Masz zapewnioną. Ok dzięki bardzo, tak pewnie zrobię. ..ale liczę na to, że ktoś jeszcze znajdzie czas i nie będę musiał sam reprezentować Rc Team Kęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Ty i tak Konrad nadrobisz akrobacją za nas kilku wziętych do kupy . Jak pisałem ,być może bym dotarł ale dopiero ok. 15 -tej a to już będzie "po ptokach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Patrząc Rafał na program zawodów to wstzrelisz się w sam raz w pokaz na 15:30 :-) Możesz polecieć nawet elektrykiem jeżeli Masz. Program: 10.30 Pierwsza runda walk WW1 i WW2 12.00 Druga runda walk WW1 i WW2 - pokaz akrobacji dużym modelem spalinowym 14.00 Trzecia runda walk WW1 i WW2 15.30 Część pokazowa - holowanie baneru reklamowego przez duży model spalinowy - pokazy modeli spalinowych śmigłowców i samolotów 16.00 Finałowe walki WW1 i WW2 - możliwość obejrzenia okolicy z „lotu ptaka” w czasie transmisji obrazu on-line z pokładu drona 16.30 Uroczysta dekoracja Zwycięzców zawodów 16.30 -17.00 Finał "B" czyli wszystko co lata- w górę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Chętnie bym się wybrał przyfocić co nie co, a może i coś polatać.Nie wiem w jakim będę stanie, bowiem mam w tym tygodniu nocki. Jak się będę czuł na siłach to zawitam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Po małej wyprawie pustym samochodem na Słowację (niestety nie mogłem w tym uczestniczyć) powrócili zapakowani po sam dach ... Świry no, co tu dużo mówić A na deser z auta wyciągnęli to ... RCTeam Kęty rośnie w oczach .. w tym roku z przytupem (A to jeszcze nie koniec ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 No i Miro na zakupach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Fajna maszynka Miro A zaglądałeś do tego OSa czy nie pordzewiały w środku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Krzysiek zakonserwowany tak że szczena nam opadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Był dobrze nasmarowany i czyściutki, wszystko jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 No to nic ino składać model, w międzyczasie docierać silnik i w górę Ps. Dźwignia gazu na dzień dobry do wymiany. Ssanie może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Jutro pierwszy odpał silnika i może jakaś relacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Jaką mieszankę do docierania robicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi