DODO7703 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Boguś zdjęcia przepiękne jesteś niesamowity .
sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Boguś zdjęcia przepiękne jesteś niesamowity . Dzięki Dominik to też Wasza zasługa czyli posiadaczy tych pieknych modeli.
Janek.T Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Widać że lotnisko w Kętach się dynamicznie rozwija co mnie bardzo cieszy
sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 No i jeszcze garść fotek Zastanawia mnie kto powoził tym mniejszym ,,szybowcem,, Tutaj mamy z kolei drugi duet I na zakończenie PERKOZ
willyams Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Szanowni modelarze RCTeam Kęty. 07.05.2016 w Inwałdzie w Parku miniatur (obok Warowni) odbędą się zawody ESA organizowane przez Marka Rokowskiego w ktorego imieniu chciałbym wszystkich zaprosić. http://andrychow.eu/wydarzenie/bitwa-o-inwald-2/ Marek pytał czy ew. była by możliwość by ktoś lub kilku ktosi zrobili loty pokazowe dużych modeli. Jeśli więc mielibyście ochotę to prosiemy
Shock Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Opublikowano 4 Maja 2016 Jakoś tak zawsze wypada że mijamy się z tą imprezą... Ciężko mi coś obiecywać ze swojej strony bo w sobotę do 14-tej w pracy .Reszta "bandy" nie wiem . Konrad coś pogadywał że odstawił by tam pokaz 3 D ,a On ma z Wadowic bliziutko .
Picasa127 Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Pisałem już Panu Markowi, że wpadnę na chwilę zrobić pokaz koło południa. Fajnie jakby ktoś jeszcze z ekipy przyjechał, nie mam nikogo do pomocy- choćby przytrzymać model przy odpalaniu. Miejsca trochę jest więc spokojnie można polatać, jak nie spaliną to szybowcem na pewno.
samolocik Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Jakbyś potrzebował pomocy to uderzaj do zawodników ESA osobiście lub poprzez osobę trzymającą mikrofon ;-) Będzie nas prawie 50 osób, więc pomoc przy odpalaniu Masz zapewnioną.
Picasa127 Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Jakbyś potrzebował pomocy to uderzaj do zawodników ESA osobiście lub poprzez osobę trzymającą mikrofon ;-) Będzie nas prawie 50 osób, więc pomoc przy odpalaniu Masz zapewnioną. Ok dzięki bardzo, tak pewnie zrobię. ..ale liczę na to, że ktoś jeszcze znajdzie czas i nie będę musiał sam reprezentować Rc Team Kęty
Shock Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Opublikowano 5 Maja 2016 Ty i tak Konrad nadrobisz akrobacją za nas kilku wziętych do kupy . Jak pisałem ,być może bym dotarł ale dopiero ok. 15 -tej a to już będzie "po ptokach"
samolocik Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Patrząc Rafał na program zawodów to wstzrelisz się w sam raz w pokaz na 15:30 :-) Możesz polecieć nawet elektrykiem jeżeli Masz. Program: 10.30 Pierwsza runda walk WW1 i WW2 12.00 Druga runda walk WW1 i WW2 - pokaz akrobacji dużym modelem spalinowym 14.00 Trzecia runda walk WW1 i WW2 15.30 Część pokazowa - holowanie baneru reklamowego przez duży model spalinowy - pokazy modeli spalinowych śmigłowców i samolotów 16.00 Finałowe walki WW1 i WW2 - możliwość obejrzenia okolicy z „lotu ptaka” w czasie transmisji obrazu on-line z pokładu drona 16.30 Uroczysta dekoracja Zwycięzców zawodów 16.30 -17.00 Finał "B" czyli wszystko co lata- w górę!
sbogdan1 Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Chętnie bym się wybrał przyfocić co nie co, a może i coś polatać.Nie wiem w jakim będę stanie, bowiem mam w tym tygodniu nocki. Jak się będę czuł na siłach to zawitam ...
Krystian_98 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Po małej wyprawie pustym samochodem na Słowację (niestety nie mogłem w tym uczestniczyć) powrócili zapakowani po sam dach ... Świry no, co tu dużo mówić A na deser z auta wyciągnęli to ... RCTeam Kęty rośnie w oczach .. w tym roku z przytupem (A to jeszcze nie koniec ) 1
Xan86 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Fajna maszynka Miro A zaglądałeś do tego OSa czy nie pordzewiały w środku?
Marcin.O Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Krzysiek zakonserwowany tak że szczena nam opadła
Krystian_98 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Był dobrze nasmarowany i czyściutki, wszystko jak należy
Xan86 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 No to nic ino składać model, w międzyczasie docierać silnik i w górę Ps. Dźwignia gazu na dzień dobry do wymiany. Ssanie może być.
Krystian_98 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Jutro pierwszy odpał silnika i może jakaś relacja
Rekomendowane odpowiedzi