Marcin.O Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Wojcio Ty masz VIP kartę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 I po pikniku . Dla mnie było znakomicie. Wojtek to super gość, masz u nas wieczystą wejściówkę .Twoje słowa mają ogromną wagę,jak obiecywałeś na Żarze że dotrzesz do nas tak zrobiłeś .Szacun!. Ja tam za wiele fotek nie mam za to filmik jak Kazek ugania późnym wieczorem się za jakimś wolno lotem filmik z mojej pozycji filmik z pozycji biegnącego Kazka i loża szyderców.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Powiem tak... Było zajefajnie.Z tego miejsca pragnę podziękować wszystkim za mile spędzony czas, imprezka przeszła już do historii, nie mniej jednak fajnie będzie powspominać.Jak dla mnie wszystko zapięte na ostatni guzik.Była również niespodzianka czyli dyplom uczestnictwa oraz breloczek z logiem naszego TEMU RC Kęty Oczywiście bufet suto zastawiony gdzie każdy mógł zaspokoić kubki smakowe.No cóż... to może jeszcze raz wróćmy do tego spotkania. foty będę umieszczał etapami oczywiście nie wszystkie naraz Kolejność taka jak rejestrował aparat... Zaczynamy więc : Wspomniany już gadżet Lotnisko I kolejne fotki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Była również niespodzianka czyli dyplom uczestnictwa oraz breloczek z logiem naszego TEMU RC Kęty Czemu ja takiego nie dostałem ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Konrad ,nic straconego ,choć nie wiem jak się to stało . Oczywiście dyplomik plus breloczek są i czekają na odbiór . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Widzę że zabawa była extra udana. Niestety jak to zwykle przy moim szczęściu bywa ja zamiast być z Wami utkwiłem za kółkiem w drodze powrotnej z wybrzeża Nawet nie wiedziałem o imprezie bo nie miałem dostępu do sieci na urlopie, ale Kazik był tak miły że poinformował mnie osobiście. Dzięki Kazek za pamięć. Niestety nie jest mi chyba dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Bogdan zdjęcia jak zawsze... Rewelacja. Jeszcze raz bardzo dziękuję za przemiłe i sympatyczne chwile spędzone w Waszym towarzystwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Bogdan zdjęcia jak zawsze... Rewelacja. Jeszcze raz bardzo dziękuję za przemiłe i sympatyczne chwile spędzone w Waszym towarzystwie. Dziękuję Wojtek ... Kolejna porcja wspomnień ... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 To i ja dodam kilka zdjęć od siebie z naszego sobotniego spotkania modelarskiego Dotarli na lotnisko więc wzięli się za podłączanie sprzętu Niebo jeszcze było puste ... Jedzenia również nie brakowało No i w końcu pierwsze degustacje No i w końcu zaczęli się zjeżdżać modelarze Jako iż nasz niezawodny fotograf wszystkich fotografuje a jego brakuje na każdym zdjęciu .. Zatem jest i on ! No i zbliża się pora wieczorna, więc zaczynają się pogawędki A nasz kolega z lotniska stwierdził, że też zademonstruje nam swoją maszynę I co jak co, ale ten model zrobił największą furorę na lotnisku A tu już zdjęcie nazajutrz po imprezie, zostają tylko wspomnienia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapol Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Dziękujemy wszystkim uczestnikom za miło spędzony czas na pikniku Wstawiam krótki film: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 hmm. Na zdjęciach siedzą i gadają. Na lotnisku! A gdzie latanie? Tego całkowicie nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 hmm. Na zdjęciach siedzą i gadają. Na lotnisku! A gdzie latanie? Tego całkowicie nie rozumiem Są rzeczy ważne i ważniejsze, w tym szczególnym dniu gdzie co roku spotykamy się praktycznie wszyscy którzy częściej lub rzadziej odwiedzają nasze lotnisko by "zakończyć" sezon, nie latanie było priorytetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Jurek tego nie rozumie...to zawodnik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Nie lubię pustego bełkotu więc może coś takiego tym razem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Foty pierwsza klasa Boguś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Nie trzeba zbyt wiele tłumaczyć ten gest mówi sam za siebie, Egon powiedział by tak ,,było klawo jak cholera,, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Jurek tego nie rozumie...to zawodnik . Na zawodach się gada. A normalnie sie lata. Non stop Siedzi sie w domu lub w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Byłem co prawda krótko ale bardzo fajnie . Organizacja super bardzo miła atmosfera no i pogoda super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Bogdan udowodnił swoimi fotkami , że porządne latanie też było , a porozmawiać też trzeba jak zawsze , a to piwko zimne dopiero super było nic dodać nic ująć po prostu perfekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Muszę podziękować Wszystkim za udaną sobotę i wspaniałą atmosferę. Boguś jak zwykle fotki ekstra Data wybrana chyba po to żebym pamiętał o urodzinach mojej żonki... a to tak na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi