Shock Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Cały Wojtek ,jak Cię nie lubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Do czego Ty nas Jurek namawiasz ? Własnie na listach pojawił sie Eurotour w Donovalach w 2 weekend września To tak z nudów napisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Chyba się z nudów przejedziemy popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Dobra koncepcja A jak wieczorem w Banskiej można się zabawiać....mmmmm. A na górce - będzie albo nudno, albo czadowo....jak to w Donovalach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Jest jeden taki dzień w roku więc wszystkim Modelarzom i kolegom życzę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Pogoda w ostatni dzień 2016 r. była super ,to z Marcinem przegoniliśmy Toxa,trochę ustawień i baterie poszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Oczywiście z Nowym Rokiem sezon rozpoczęty . Piękna pogoda,totalna cisza tylko trawa/ziemia do lądowania twarda jak kamień . Plan wypadu na spotkanie w B-B nie udał się ze względu na nierealną po Sylwestrze porę spotkania na lotnisku ok.10-tej ... dlatego oblataliśmy nasze lotnisko ,co prawda tylko w trójkę ale jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Witam wszystkich w Nowym Roku Coroczne spotkanie podsumowujące poprzedni sezon wstępnie zaplanowane jest na ostatnią sobotę lutego tj.25 sobota godz.18-ta (hasło "modelarze" ), Jak zwykle spotkamy się w Malinowym Lesie na BP w Nowej Wsi http://www.malinowylas.pl Proszę o zaplanowanie wolnego wieczoru na ten dzień .Omówimy plany na rok 2017 przy kawie i nie tylko Wszystkich jak zwykle poinformuję emailem o spotkaniu . Kazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Dzięki za info...Termin zabukowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Kodujemy i stawiamy się na wezwanie grona modelarskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Jak ustalicie jakiś Piknik, to dajcie mi znać na PW, dopiszę do kalendarza forumowego ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Da się zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Jak ustalicie jakiś Piknik, to dajcie mi znać na PW, dopiszę do kalendarza forumowego ;-) Tomasz ale kiedyś coś było na rzeczy i miałeś się już dawno u nas zameldować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Tomasz ale kiedyś coś było na rzeczy i miałeś się już dawno u nas zameldować Miałem, ale różnie się w życiu toczy. Zdrowie wyłączyło mnie prawie na rok. Ale teraz jestem chętny i czujny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Miałem, ale różnie się w życiu toczy. Zdrowie wyłączyło mnie prawie na rok. Ale teraz jestem chętny i czujny :-) Czasem tak bywa, nie zawsze wszystko układa się po naszych myślach a zdrowie jest najważniejsze wiec to jest priorytet nr.1 w każdym bądź razie zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Mam takie pytanko. Jakie serwo polecalibyście na sk do mojej żaby? Tam jednak działają duże siły. Nie chciałbym, żeby przytrafiło mi się to co Krystkowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Minimum 25 kg i powinno być git . Marka obojętna byle nie Tower pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Z przyczyn techniczno logistycznych przesuwamy spotkanie organizacyjne naszego lotniska na 18 MARCA 2017 godz 18.00 Duża sala będzie dopiero wtedy wolna by nas pomieścić Miejsce spotkania bez zmian czyli Malinowy Las na BP Nowa Wieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Dysponuje ktoś holownikem i by mnie mógł na dniach do oblotu salamandry 3m wyholować? Ni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi