Krzysiek "Viper" Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Chłopaki współczuję Wam bo lotnisko macie lux. Tylko teraz rodzi się pytanie czy: - ktoś robi to celowo ? ( Bo go dupa boli, bo nie lubi modelarzy etc.) - ktoś robi to z czystej głupoty Akcja z broną - nie polecam. Znając życie pojedzie jeden crossowiec za drugim, jeden się glebnie a drugi go przejedzie. Na motocyklach trochę km nawinąłem. Kamera - jak Lechu mówi. To jest dobra opcja. Bo w przypadku wypadku odwet mógłby być ostry. Wystarczy że któryś ma traktor i pług... Muszę Was kiedyś odwiedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Nie ma tragedii. Dzisiaj polatałem i nic nie urwałem? Poprostu jakiś idiota pewnie był z dupą i się popisywał jak umie driftować na trawie. Dziki większe dziadostwo robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 15 godzin temu, jarek996 napisał: W takich przypadkach wystarczy czasem atrapa kamery i DUZE tablice ? Już tego nie chciałem pisać (atrapa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoferbp Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Cześć. W poniedziałek udało się oblatać na lotnisku model szybowca Quantum...? Z powodu braku "trzeciej ręki" materiał jest "stacjonarny" ? A model... sam lata ? Quantum 01.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Gratuluję udanego oblotu i niewątpliwie satysfakcji, model piękny i bardzo lekko się unosi, terzeba go pewnie zmuszać do lądowania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Potwierdzam to co pisze Krzysztof, Qantum lata jak marzenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekNW Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Bogdanie choć widziałem model w locie na żywo czekałem na Twą profesjonalną relacje foto i video. I jak zwykle się nie zawiodłem. Dodam tylko że wczoraj na lotnisku był osobiście wytwórca modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Dzięki ... No niestety Marek nie byłem w stanie wstrzelić się w wizytę wszak miałem w tym tygodniu druga zmianę. A w czwartek na chwilę przed pracą podjechałem bo Krzyś do mnie pisał że się wybiera więc zmobilizowałem się. Stary poczciwy Canon jeszcze daje radę Co do Quantum, jest po prostu świetny, fajna wielkość, ładnie zrobiony, naprawdę bardzo przyjemny model. Podpasiłby mi tym bardziej że opodal domu mam sporo otwartej przestrzeni bez drzew, i nie potrzeba wygolonego lotniska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Boguś jak zwykle profesjonalną sesja zdjęciowa. Twórca modelu mógłby kupić od Ciebie ten materiał w celu promocji w na yt i w mediach społecznościowych.. ale pewnie zamówień ma więcej niż jest wstanie zrobić modeli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoferbp Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Bogdan jak zwykle niezawodny... Genialne zdjęcia i wideo ? Dziękuję ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Dzięki dzięki ale trochę zwaliłem sprawę bo w drugim Canonie zabrakło prądu. No ale będzie jeszcze okazja z pewnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Kilka sztuk jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Tym razem waga lekka, czyli Albatros F3K DLG Model kolegi Piotra z Krakowa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Prognozy na dzień dzisiejszy sprawdziły się w stu procentach. Było pochmurnie, po czym za chmur wyjrzało słońce i towarzyszyło do samego zachodu. Pragnę wszystkim podziękować za dzisiejsze spotkanie i wspólne loty. Oczywiście przy tej okazji nie obeszło się bez grilla, wszak każdy dostarczył jakieś specjały. I tu podziękowania dla małżonki Antosia która uraczyła nas pysznym ciastem, które z kolei przytransportował na lotnisko. Również podziękowania dla MarkaNW za przygotowanie smakowitego ,,kuraka,, Było wesoło i gwarno, może pogoda jeszcze dopisze, więc fajnie było by zrobić powtórkę z rozrywki. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 A tak ciasto za mną wczoraj chodziło Fajne spotkanie, pozdrawiam ekipę. PS. Boguś dziękuję Ci za film. Podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Bywa że spontany są najlepsze, nie znasz dnia i godziny i już imprezka. Myślę że pogoda jeszcze dopisze w tym sezonie. Co do filmiku, nie ma sprawy Piotr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoonGooku Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Witam, od niedawna interesuje się modelarstwem, jako ,że jestem z Wadowic to chciałem zapytać czy byłby ktoś chętny pokazać mi z czym to się "je" i doradzić coś? Chętnie wpadnę na wasze lotnisko jak będziecie latać, popatrzę,pooglądam, posłucham mądrych rad ? ps, jak widzę wasze sprzęty to już nie mogę się doczekać jak na żywo pooglądam co tam wyprawiacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Cześć Damian Tak więc masz rzut beretem do nas. Jest to co prawda koniec sezonu i podstawą do lotów jest pogoda która rozdaje karty. Jak do tej pory była sprzyjająca więc lotnisko było odwiedzane. Różnie to bywa, raz nas jest więcej na lotnisku, raz mniej. Nie ma ustalonych sztywnych dni czy pory dnia. Nawet w dni powszednie ktoś zagląda ale wtedy to już jest loteria trafić na kogoś z modelem. Stali bywalcy przyjeżdżają polatać w miarę czasu wolnego od obowiązków domowych. Bywa że zdzwaniamy się na wspólne latanie. Podejrzewam że jeśli w ten weekend aura będzie pomyślana z pewnością chętnych do latania nie zabraknie, jeśli nie na loty, to na pogaduchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoonGooku Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Będę odwiedzał ten wątek ,jeśli będziecie się umawiać to zapytam o adres i czy mogę wpaść jestem kompletnie zielony, moja wiedza opiera się na artykułach z forum i innych stron, przed kupnem pierwszego modelu chciałbym móc z kimś pogadać i poznać opinie. Życzę w takim razie pogody do lotów ! Dziękuję za odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Jeśli zdecydujesz się na przyjazd, to wróć na pierwszą stronę tego wątku, post pierwszy i wszystko stanie się jasne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi