sbogdan1 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Chyba muszę się zmobilizować i kiedyś do was dołączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Tak latają modelarze z Bobrownik. https://www.youtube.com/watch?v=TCIK7rtJnWshttps://www.youtube.com/watch?v=Hgd7x1RMQNE&feature=youtu.behttps://www.youtube.com/watch?v=3WLmmOJpS3I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Henryk ,świetne filmy ,profi latanie -pewnie Achim daje czadu... Dla nas jednak to wyłącznie zabawa wraz z wynikającymi z tej zabawy konsekwencjami typu crash w locie, "kret" czy wszelakie inne śmieszne sytuacje.. Nie ma co ukrywać iż nikt w naszym towarzystwie nigdy nie latal regularnie na hali czy na pokazach,zawodach,nikt nie zna żadnego programu modeli halowych. Czas oczekiwania na latanie w terenie staramy sobie tak spędzać. Boguś ,niby nigdy nie montowałeś filmików a wyszły bardzo fajnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dzisiaj jest super dzień na latanko , ciepło, słonecznie i bezwietrznie czego chcieć więcej. Postanowiliśmy z Krzyśkiem oblatać jego nowy nabytek extra 300 z firmy multiplex. i na koniec zadowolony właściciel po ładnym lądowaniu, zresztą nie ma się co dziwić model latał bardzo ładnie, oczywiście za sprawą dobrego pilota. Nagrałem też filmik ale operator ze mnie kiepski i nic nie było widać więc nie było sensu zamieszczać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 No fajnie ,fajnie ... a niektórzy muszą siedzieć w domku i kleić obiema ręcami dwa modele naraz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Chłopaki skąd wy ten śnieg wzięliście ??? To tak na pocieszenie... z tego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Nagrywanie filmów telefonem przy takiej pogodzie nie jest łatwe na ekranie widać tylko własną gębę, ale mojemu synowi udało się coś zarejestrować.Szkoda że wcześniej go nie było jak Krzysiek oblatywał extrę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Painkiller Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Nie ukrywam że było troche strachu jak to przed pierwszym lotem nowym modelem... Na szczęście wszystko poszło zgodnie z planem a następnym razem może być tylko lepiej...tym bardziej jak widać powyżej wiosna idzie i warunki coraz lepsze:) Dzięki Grzegorz za wsparcie i za miło spędzony czas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 No fajnie ,fajnie ... a niektórzy muszą siedzieć w domku i kleić obiema ręcami dwa modele naraz . to wrzuć fotę co tam kleisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dzięki Rafał cieszę się że się podobają, jeszcze jeden został z Krzyśkiem Nie mam dziś do tego głowy ale z pewnością zamieszczę. Na zewnątrz piękna pogoda nic tylko latać niestety po imprezowa ,,choroba lokomocyjna,, nie pozwala usiąść za kółkiem i sterami.Tak na marginesie to mam w głowie pomysł aby zrobić jakąś zajawkę filmik czy coś w tym stylu z pilotami z naszego lotniska oczywiście z lotniskiem w tle. Taki szybki zwariowany filmik max do 2min. Grzesiu no piękne te tereny u Ciebie i filmik też fajny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Marek ,faktycznie spora gorączka bo zamieszczony link jakiś nie teges ,nie działa,popraw.. Efekt moich dwudniowych wypocin o których wspominałem to takie coś -hala dalej rządzi. a także model który mam nadzieję okaże się fajnym przerywnikiem pomiędzy szybowcem a wielką kobyłą Extrą.. ,może nie wygląda ale rewelacyjnie lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Jakie wyposażenie planujesz wsadzić do sbacha ? Jeśli to nie tajemnica to gdzie kupowane były pianki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Krzychu-zakup modeli to żadna tajemnica tu- http://www.nataair.sk/nataair/eshop/1-1-Modely/14-2-EPP-depron-akro-modely i co ciekawe, sporo taniej niż u producenta... Wyposażenie do Sbacha dopiero się kompletuje ,mam od kolegi e-maxa 305 watowego ,regiel 35 A ,śmigło APC 11x5,5. Serwa ok 13 g, metalowe zęby i zostaje kwestia pakietu -chcę lekko, więc będzie coś 1500/1800 mAh max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 No rzeczywiście taniej . A jak z wysyłką do polszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Negocjacje albo 17 euro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 U producenta 11 Euro z Czech , już kiedyś pytałem ;P Żeby ponegocjować to pewnie trzeba szprechać po Czesku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek11 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Tutaj mają dość duży wybór http://www.modelarnia.pl/sklep/index.php?k44,latajace-samoloty-elektryczne,,101,rc-factory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 No proszę,jest wybór i na miejscu ,ale akurat te modele które chcieliśmy z kolegą są niedostępne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 U producenta 11 Euro z Czech , już kiedyś pytałem ;P Żeby ponegocjować to pewnie trzeba szprechać po Czesku Ja w sklepie nataair wynegocjowałem transport gratis i możesz pisać do nich po Polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi