Shock Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 No nareszcie się ujawniliście -ekipa z Zembrzyc ,nie do zajechania . Liczę że w nowym roku będziecie często naszymi gośćmi a my (przynajmniej ja) odwiedzać Was będziemy w Barwałdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Dzięki chłopaki i oczywiście zapraszamy do nas w przyszłym sezonie bo my jak narazie nie kończymy sezonu lotnego Musimy coś wymyślić na przyszłoroczny Piknik Modelarski na Żarze i jak będzie to u Was Bo na pewno będziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witajcie, Piknik Modelarski w 2015 odbędzie się w dniach 18-19 lipca 2015 jutro ukarze się oficjalna informacja więc szykujcie modele i trenujcie latamy. Wszytko ustalone, będzie strona do zapisów za około tydzień już dostępna. Teraz jeszcze musimy z Rafałem i kolegami ustalić datę Pikniku Naszego Modelarzy Kęty w roku 2015. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Łukasz ,kiedy tam jest najlepiej na zbocze tzn ,jaki wiater musi hulać ? Marek to fajne wieści...19 -tego koniec pikniku a od 19 rozpoczynam wypoczynek nad morzem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Najlepiej jest od wiosny jak już słońce zaczyna ogrzewać południowo-zachodnie i zachodnie zbocze i jak z tego właśnie kierunku wieje już niewielkie podmuchy dają dobre noszenia. Jak się to mówi ,,mucha nie siada,, w takich warunkach. U nas nie mieć szybowca to grzech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Mam pytanie ,czy pomimo zimna (1°) jakie zapowiadają w niedzielę ktoś wybiera się na lotnsko , bo ja bardzo chetnie bym przyjechal, mam niedosyt wykonalem parę lotów moją extrą i chcialbym w tym roku jeszcze troche polatać , chyba nawet temperatura mnie nie powstrzyma.Generalnie ma byc słonecznie i bezwietrznie ale czy sie sprawdzi zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DODO7703 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Mój pierwszy samolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 No Dominik piękny Piperek, a gdzie spadochroniarz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 ładny Piperek a gdzie go nabyłeś i jakie są jego rozmiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 To ja też dorzucę fotkę, przesiadka z yaczka na extre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Taki skromny przeskok... Ale w sumie przeszedł gładko i bezboleśnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 W sumie to dopiero parę lotów extrą ale juz mogę stwierdzić że wiekszymi lata sie lepiej i frajda też dużo wieksza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Zacny zestaw, podoba mi się grafika na YAK_u, Extra tez ładnie się prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Co to za yaczek ?Można o jakieś info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Z-Carbon yak 54 3x z e-flite o rozpietosci 122cm.Model lata wysmienicie ma cyfrowe serwa i niezly power, można nieźle poszalec. Pakiet 4s 2800.Aktualnie model do sprzedania wystawiony na allegro. a tutaj filmik jak lata https://www.youtube.com/watch?v=NhOM7EI5uPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 A u nas tak latał jakby inaczej trochę wyżej i szybciej Ogólnie modelik świetny (za reklamę w temacie, w razie ewentualnej sprzedaży pobieramy prowizję 3 % na konto lotniska :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 jak nauczyłem się wszystkiego co na filmiku to postanowiłem go sprzedać he,he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 I słusznie ,teraz czas piłować Extrę . Dobra Panowie, koniec dyskusji ,trzeba zbierać się na Andrzejki i się alkoholozować. Do jutra . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Dodo ,no i coś to narobił ,nic nie napisałeś ?? Edytuj posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DODO7703 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Piknik modelarski Żar 2014 .Miło wspominam ten piknik było super . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi