WalBuc Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 O to mi chodziło konkretna odpowiedz wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Mamy kolejną wersję softu... 3.02 http://www.jetimodel.com/en/Downloads/DC-DS-16-Firmware-Update-Version-3-02/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 3.xx to juz poważna zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ja się nie podniecam Jurku zmianami, tylko informuję zainteresowanych Natomiast Ty Jurku chyba nie posiadasz aparatury Jeti, wiec nie wiem czym się podniecasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jurek zabiera głos chyba we wszystkich wątkach dotyczących aparatur. Do tego często nie wiadomo, kpi, czy o drogę pyta. Jak się mylę to przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać od takiej małej złośliwości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 A zdziwię Was - bo Jeti sie przyglądam z wieku względów. A zmiana numerach firmware na najbardziej istotnej pozycji, świadczy o gruntownych zmianach w oprogramowaniu, a nie tylko ze są to poprawki. I z tego powodu to napisałem...Ty informujesz a ja patrzę w RN co sie zmienia A przy okazji sie zastanawiałem kiedy Gr przeskoczy na wersje 2.xx bo nudy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 A zdziwię Was - bo Jeti sie przyglądam z wieku względów. Jakie to względy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jurek z mojej strony to był taki żarcik, ale Bartek sporo racji ma PS. Nie ważne jak mała zmiana jest w sofcie - ważne że producent nie trzyma rąk w kieszeniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalBuc Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Pierwszy raz widzę żeby pojawiła się na wtórnym rynku http://allegro.pl/jeti-duplex-dc-16-2-4-ghz-nadajnik-aparatura-i4930747351.html . Ten sprzedawca wystawia nadajnik już trzeci raz bez skutku. Co najdziwniejsze nie odpowiada na prośby o podanie CV sprzedawanego nadajnika. Pierwszy raz wystawiając nadajnik wkleił do opisu aukcji opis obcojęzyczny przetłumaczony w ... google tłumacz z informacją, że sprzedaje to co na zdjęciach oraz szelki i ładowarkę. Aż się boję myśleć czemu to taka dziwna aukcja. Wszystkim szczęśliwym posiadaczom nadajnika radzę rzucić okiem czy leży na swoim miejscu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agraron1 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 to wygląda na nadajnik z Niemiec lub Austrii wersja Carbon - normalnie jest ponad 100$ droższa niż zwykła i do tego z oryginalnym pulpitem. Teraz dał cenę 2800 zł ... Fakt bardzo dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Trudno określić pochodzenie nadajnika bo to kwestia wyboru języka w menu Co by nie pisać, jeśli nadajnik nie jest uszkodzony, to cena jest bardzo atrakcyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 jeśli nadajnik nie jest uszkodzony I tu jest pies pogrzebany. Okazuje się, że sprzedawca z allegro to osoba, która przyjęła nadajnik w komis i nic o nim nie wie. I niestety nie wie też co powinna sprawdzić żeby przekonać się, że nadajnik jest sprawny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jak bym miał brać ten nadajnik to bym się umawiał z gościem na jakąś pisemną gwarancję zwrotu gdyby się okazała uszkodzona. Dwa tygodnie spokojnie by wystarczyły. Zresztą nawet bez gwarancji Jeti pewnie by ja naprawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Piotr, pewnie prowadzący komis da Ci gwarancję rozruchową, tylko spróbuj w naszej rzeczywistości później coś wyegzekwować. To już jest podejrzane, że można do niego pisać wielokrotnie o info o nadajniku, a on milczy. Dopiero za którymś razem odpisał, że jak się czegoś dowie to odpisze... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Od takich osób się nie kupuje. Ciężko mi uwierzyć, że ktoś sprzedaje sprzęt dobrej klasy i nic o nim nie wie. Okazja okazją a zdrowy rozsądek trzeba zachować jeżeli nie zna się osoby sprzedającej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 To prawdopodobnie (z tego co odpisał) komis elektroniczny. Dlatego właściciel faktycznie nic nie wie o nadajniku, który sprzedaje. Stąd w pierwszej aukcji opis z innej strony tłumaczony przez google tłumacz za to słowa o aparaturze, konkretnie tej którą sprzedaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ryzyko jest zawsze, nawet jak się od Kolegi kupuje... Nikogo do niczego nie namawiam, napisałem tylko wcześniej jak bym próbował to załatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Piotr, używałeś może odbiorników Jeti z odrębną ścieżką zasilania i wyprowadzonym gniazdem mpx? Wytrzymują obciążenie większą ilością serw cyfrowych rzędu 15 kg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Robert, miałem takie odbiorniki ale zawsze zasilałem z BEC'a, nigdy bezpośrednio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi