Paweł Prauss Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Komet od kilku dni mieszka razem z iskrzącym bratem ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 hmmm................ ten z iskrą , toć to Dooling YellowJacket 61C......tylko pozłotka mu się wytarła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Zdjęcie słabo wyszło, na żywo wygląda lepiej ???? Niestety to "tylko" Ukraińska replika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Piękna para! Zazdraszczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Brakuje jeszcze tylko oryginału :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 https://www.ebay.co.uk/itm/NIB-Arne-Hende-Dooling-61-tether-car-spark-ignition-model-airplane-engine/123770136632 blisko a to masz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Ф-10 Филипычева Niestety nie posiadam...ale może kiedyś :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Ф-10 Филипычева Niestety nie posiadam...ale może kiedyś :-)) a chciałbyś ???? cyrylicą napisałes ??? na polskim Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Na ten 水ベースの内燃機関 OS czaiłem sie kiedyś na Ebayu i okazało się, że mi go sprzątnął z przed nosa mój koleżka z Hanoweru. Także sztuka nówka. Ale może nie wszystko stracone, bo powiedział, że jak mu się znudzi to mi go tanio odda Więc czekam... A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 a chciałbyś ???? cyrylicą napisałes ??? na polskim Forum Też pytanie jasne że tak, tylko nie wiem czy będzie mnie stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 A tą rodzinkę znacie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bynek Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Ten niebieski to chyba bokiem lata,patrząc na żeberka głowicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 MVVS 1,5 i 2,0 ccm. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 (edytowane) Po przekątnej, biorąc pod uwagę żeberka cylindra ! Kolega Zbyszek ma bystre oko - silnik dość długo "leżakował" - głowica faktycznie do przestawienia ! Edytowane 26 Maja 2019 przez kaszalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Trafił mi się jeszcze jeden MOKI M7. Nie ma oryginalnego gaźnika, ale za to ma czarną głowicę. I tu pytanie do fachowców: Czy były egzemplarze tych motorków właśnie z czarną głowicą? Szukałem i nie znalazłem. I pytanie o gaźnik. Ktoś ma taki oryginalny na zbyciu? Może być po przejściach, bo mogę sobie wyremontować. A.C. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Głowica wygląda na dorabianą, bardzo wysoka, nie był to przypadkiem motor wodny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Dwa Moki M7 z oryginalnymi głowicami. Ta wygląda na adoptowaną z innego silnika. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Odzew błyskawiczny . Prośba o gaźnik już nieaktualna. zgłosił się jeden Kolega, że ma i mi wyśle .Co prawda nie do końca ten gaźnik jest w całości, ale go sobie wyremontuję A co do głowicy, to czeski kolega od którego otrzymałem ten M7 tez nie wiedział, gdyż sam go otrzymał od innego czeskiego kolegi. Ale jeżeli ta góra jest dorabiana to jest wykonana bardzo dobrze. W Czechach rzuciłem hasło "motorky do zbirky" i zaczęło procentować . I Czescy Koledzy zaczęli mi znosić różne różności Tym razem ten MOKI, "Syfoniak", czyli mikrak na CO2 w dość dobrym stanie i duży pojemnik różnych części do motorków. I mam przyobiecane następne. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Z wydatną pomocą Jarka z Malmo zakupiłem niedawno taki motorek (cena była więcej niż dobra). Brudny i poklejony jakimś klejem, ale nie wyglądał na zniszczony. Po wyczyszczeniu wygląda tak: Stan idealny, nawet nie wiem czy kiedykolwiek chodził... Zdecydowanie warto było go kupić :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 ... a ja z wydatną pomocą ( własną ) stałem się szczęśliwym posiadaczem takiego to motorka (ów ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi