Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś przetestowałem w locie najnowszą wersję modelu #16 V2. Pierwsze wrażenia chyba nie najlepsze - może to kwestia oświetlenia po godz 19tej, a moze trzeba cos poprawić w sofcie. film dodam jak wrzucę, a teraz fotki z lotu jako zwiastun ;)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Nie żebym się czepiał, ale zapytał o to czy MÓGŁBY POPROSIĆ o opisanie wrażeń itd., więc ja odpowiadam, że mógłby prosić.

Opublikowano

Nie żebym się czepiał ale sama odp 'mógłbyś' była zbędna, ale proponuje nie kłócić się i nie zaśmiecać wątku. Poczekajmy na odp użytkowników tej kamerki :) .

Opublikowano

Ale jakich wypowiedzi oczekujecie? Model V1 już był bardzo dobry, a V2 ma możliwości lotu FPV. Dodano też funkcję odwrócenia obrazu o 180st, chyba 3 rozdzielczości filmu i jeszcze jakieś możliwości w sofcie.

Na pierwszym filmie widok do przodu z V2, a na drugim ten sam lot ale widok do tyłu z V1:

A tu fotki z tego samego lotu:

Dołączona grafika

...wrażenie wznoszacego się półwyspu ponad chmury

Dołączona grafika

... na tej wydaje się, że pomost na pastwisku ale to oczywiście Zatoka Pucka/Gdańska.

Opublikowano

Chodzi mi o to, która wersja V1 czy V2 jest bardziej bezproblemowa, i głównie o porównanie obydwóch wersji na podobnym filmie, które Pan zamieścił.

Opublikowano

Moim zdaniem V2 lepszy obraz ale... V2 sprzedawana jest w trzech rodzajach tzn. z trzema różnymi obiektywami - A standard, B trochę większy kat widzenia - tę mam i D kat widzenia 120stopni. V1 to obraz jak w V2 A. Oczywiście nie da siewyciagnąć wniosków z dwóch filmów dlatego zrobię jeszcze raz próbkę gdy obie filmują to samo. Niestety nie znam programu, który mógłby odtwarzać jednoczesnie na podzielonym ekranie dwa filmy jak to pokazuje np producent.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gdzie można kupić 808 #16? Na alledrogo nie mogę tego wyszukać...

Może w jakimś w sklepie w Polsce?

Koledzy... Czy możecie dać mi na ten sprzęcik namiar?

Opublikowano

Raczej tylko na ebay.com. Kupowałem u eletoponline365, sporo osób go poleca.

Też polecam - na przeyłkę czekałem 8 dni. Od niedawna reklamowany wyżej HELIPAD sprzedaje ją w cenie....prawie 280zł !!! W porównaniu z ceną z ebaya - 140zł z przesyłką to chyba trochę przesadzili.
Opublikowano

Dzięki za info. Wyszukam tego sprzedawce i kupię. Znalazłem za 124zł u eletoponline365.

Nigdy nie korzystałem z ebay'a. Po kliknięciu "kup teraz" wyskakują opcje dostawy i jej koszt jak na alledrogo?

Opublikowano

nie. Nastąpi automatyczne przekierowanie na Pay-Pal. Tu juz jest wyliczone w złotówkach ile ściągną kasy z konta. Cena kamerki jest już z przesyłką.

Opublikowano

jeżeli zamawiasz z UE to nie, jeżeli z chin to mogą doliczyć, ale jak coś małego to wątpię że będzie do oclenia.

Opublikowano

Możesz poprosić sprzedawcę o zadeklarowanie przesyłki jako gift z odpowiednio niską wartością. Nie powinno być problemu.

Kiedyś ściągałem 25 kamerek w jednej paczce, na cle nawet nie otworzyli paczki żeby sprawdzić, mimo, że to już był spory karton i mieli na dokumentach napisane co jest zawartością... cła ani vatu nie doliczyli.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.